Mijn allereerste blog!!

Hallo daar! Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Wat ben ik ontzettend enthousiast en trots dat ik dit heb neergezet. Ik zal hieronder een klein stukje schrijven waarom ik een website heb gemaakt en wat je kunt verwachten.

Van kleins af aan liep ik al met mijn hoofd in de wolken. Ik kon bijna eerder schrijven dan praten. Tussen de 8 en 12 jaar schreef ik al hele verhalen over een magische inval bij ons in het dorp. Nu ben ik inmiddels 26 jaar en nog steeds loop ik met enige regelmaat met mijn hoofd in te wolken. Ik kan echt genieten van de prachtige dingen die om mij heen zijn ontstaan. Lezen is een van mijn hobby’s omdat ik het heerlijk vindt om in de wereld van een boek op te gaan. Afgelopen december durfde ik een Bookstagram account op te starten. Nog steeds kan ik elke dag genieten van alle liefdevolle reacties die we aan elkaar geven.

Al een tijdje speel ik met het idee om een blog op te starten. Tot op heden durfde ik dit niet omdat ik bang was wat andere daarvan zouden vinden en omdat ik niet wist of ik dit wel leuk zou vinden. Recent besefte ik me dat ik te veel de focus legde op wat een ander van mij vindt en dat ik uit moet gaan zoeken wat ik leuk vindt en wat ik graag wil doen. Daarom heb ik de knoop doorgehakt en ervoor gekozen om het gewoon te doen. Ik heb niet voor dezelfde Bookstagram naam (Bookalarm) gekozen omdat ik er alle kanten mee op wil kunnen.

Op dit moment ga ik voornamelijk recensies plaatsen en misschien af en toe een blog als ik daar zin/ tijd voor heb. Deze website wil ik voornamelijk gebruiken als verzamelbron voor al mijn recensies. Ik zal dezelfde (of misschien een iets kortere versie) ervan ook plaatsen op Instagram, Goodreads en Hebban.