De voordelen van onbeantwoorde liefde

In juni waren er online B-Keuze sales bij Blossom Books. Tijdens deze sale momenten kocht ik een aantal boeken waaronder De voordelen van onbeantwoorde liefde van Becky Albertalli.

Op voorhand wist ik niet wat ik van het boek moest vinden. De achterflap tekst trok me heel erg aan en daarnaast vond ik het ook een leuke cover. Nadat het boek binnenkwam wees me vriend er op dat er nog een grappig detail op de achterkant stond namelijk: ‘’ben je nog niet overtuigd van het boek lees dan pagina 27-28.’’ Ik besloot dit eerst te lezen. Zelf vind ik het niet erg om een spoiler te lezen en ik ging ervan uit dat het niet zo’n ramp zou zijn anders zouden ze het namelijk niet op de achterkant vermelden. En wat een geweldig stukje. Ik had direct zin om verder te lezen.

Toen ik in het boek begon was ik eigenlijk na 3 zinnen al verkocht. Dit is echt zo’n boek waar je of zin in hebt of helemaal niet. En ik vond het geweldig!

Specificaties:

Boek: De voordelen van onbeantwoorde liefde
Serie:
Auteur: Becky Albertalli
Aantal pagina’s: 304
Uitgeverij: Blossom Books
EAN: 9789020678888
Genre: Young Adult

Waardering: 4 uit 5.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s