Raak me. Niet.

Raak me. Niet. Is een van de weinige boeken die me zo snel in zijn greep had dat ik binnen 2 dagen zowel deel 1 als deel 2 had beluisterd. Een goede vriendin van me had een berichtje gestuurd dat de bibliotheek hele leuke luisterboeken had. Tot dat moment zag ik mezelf niet als een persoon die van luisterboeken houdt. Maar omdat we qua boeken vaak toch op 1 lijn liggen dacht ik, waarom ook niet.

Toen ik begon met luisteren kon ik werkelijk niet stoppen. Heel het weekend heb ik non-stop van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geluisterd. Alleen luisteren lukt me niet goed waardoor ik het hele huis had schoongemaakt. Goede tip dus als je een schoon huis wilt!

Het luisterboek luisterde, zoals je misschien al vermoed goed weg. Ik vond het een prettige stem en wat ik ook erg prettig vond was dat het mannelijke deel ingesproken was door een man. Ik ben er ook achtergekomen dat luisteren op de normale snelheid niet heel prettig werkt. Ik vind sommige stukken dan net iets te lang duren. Gemiddeld luisterde ik het boek op 1,5 snelheid en als het heel spannend was zette ik het op snelheid 2.

Tot slot wil ik nog een tip geven. Hou jij normaal gesproken ook niet van luisterboeken? Kijk dan of het komt omdat je niet van luisterboeken houdt of dat het komt doordat je de spreker niet fijn vindt. Ik vindt de sprekers van dit boek fijn omdat ze een prettige luisterstem hebben.

Specificaties:

Boek: Raak me. Niet.
Serie: 2-delig
Auteur: Laura Kneidl
Aantal pagina’s: 416
Uitgeverij: Z&K
EAN: 9789020535914
Genre: Roman

Waardering: 5 uit 5.

Een gedachte over “Raak me. Niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s