De Bromance boekenclub

Bij de vorige leesclub is het boek De Bromance boekenclub gekozen. Ondanks dat ik wist dat ik waarschijnlijk niet bij de volgende boekenclub kon zijn wist ik wel dat er iets aan het boek me aantrok. Daarom reserveerde ik het boek gelijk bij de bibliotheek zodat ik er in ieder geval in kon beginnen.

Over het boek:
Gavin en Thea zijn getrouwd en hebben twee dochters. Doordat Gavin een ontdekking doet en hij er ook nog eens niet al te best op reageert, wordt hij het huis uitgestuurd. Een paar gespierde vrienden van Gavin betrekken hem bij een geheime boekenclub. Ze willen het huwelijk van Gavin en Thea redden aan de hand van inspirerende lectuur zodat Gavin zijn vrouw beter leert kennen.

Wat ik van het boek vind:
Binnen een paar pagina’s moest ik al enorm hard lachen. Wat een hilarisch boek, het is super grappig om te lezen dat een stel stoere kerels een boekenclub hebben opgericht om romannetjes te lezen zodat ze hun vrouwen beter begrijpen. Omdat ik heel beeldend ben ingesteld zie ik het al allemaal als een film voor me afspelen. Echt geweldig! Ik ben nu al benieuwd naar de vervolgdelen.

Specificaties:

Boek: De Bromance boekenclub
Serie: De Bromance boekenclub 1
Auteur: Lyssa Kay Adams
Aantal pagina’s: 319
Uitgeverij: Boekerij
EAN: 9789022589748
Genre: Roman | Feelgood

Waardering: 4 uit 5.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s