Waarheen je ook vlucht

Dit boek pakte ik voor het eerst op in april 2014. En sindsdien heeft het zoveel indruk op me gemaakt dat ik dit op mijn favorieten lijst heb gezet.

Over het boek:
Waarheen je ook vlucht gaat over een meisje genaamd Catherine die, zoals de titel misschien al doet vermoeden, op de vlucht is geslagen voor haar charmante vriend Lee. Ze woont in een appartement, en door haar verleden voelt ze de drang, om in huis haar ramen en deuren te blijven controleren. Net wanneer ze weer wat meer op zichzelf durft te vertrouwen dreigt haar wereld weer in te storten.

Mijn mening:
Wat ik eerder ook benoemde, is dat dit verhaal enorm veel indruk op me heeft gemaakt. Meestal lees ik dit soort boeken niet meer omdat ik het te realistisch vindt. Tijdens het lezen van dit boek voelde ik enorm mee met Catherine. Het is erg om te lezen hoe ze alles dwangmatig moest controleren en hoe ze op haar hoede was door haar verleden. Recentelijk heb ik dit boek nogmaals gelezen en ondanks dat ik weet hoe het eindigt, blijft het indruk op me maken.

Specificaties:

Boek: Waarheen je ook vlucht
Auteur: Elizabeth Haynes
Aantal pagina’s: 442
Uitgeverij: Cargo
EAN: 9789023471615
Genre: Thrillers & Spanning

Waardering: 5 uit 5.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s