Hof van doorns en rozen

Laatst bedacht ik me dat ik al een aantal recensies had geschreven maar geen over Hof van doorns en rozen. Deze had ik daarom snel aan mijn lijstje toegevoegd om iets over te schrijven. Want ik kan één van mijn lievelingsboeken toch niet overslaan.

Over het boek:
Feyre woont samen met haar familie in een klein dorpje in de bossen. De winters zijn koud en het voedsel is schaars. Daarom is Feyre gaan jagen, toen ze een wolf zag lopen kon ze het niet laten om hierop te jagen. Maar of dat dit de juiste keuze was?

Mijn mening:
Bij de start van het boek kan ik me nog goed herinneren dat ik dacht ”waar gaat dit heen”. Ik werd direct getriggerd door Feyre als personage. Ze is sterk en heeft een sterke overlevingsdrang. Toen Feyre werd meegenomen door een beestachtig wezen naar Prythian werd het boek alleen maar leuker en leuker. Wie is het ”beest” en waar komt Feyre te wonen en nog beter, komt ze ooit nog terug thuis? Het boek heb ik ontzettend snel uitgelezen en recentelijk nogmaals gelezen. Het is van begin tot einde spannend.

Specificaties:
Boek: Hof van doorns en rozen
Serie: Acotar #1
Auteur: Sarah J. Maas
Aantal pagina’s: 352
Uitgeverij: van Goor
EAN: 9789000348275
Genre: Young Adult | Fantasy

Waardering: 5 uit 5.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s