Mijn 5 favoriete podcasts

Vandaag wilde ik je meenemen met mijn favoriete podcasts. Als je een jaar geleden tegen me had gezegd dat ik over een jaar een blog zou schrijven over podcast, dan zou ik dat niet kunnen geloven. Ik hield destijds niet van praatprogramma’s of iets wat ermee te maken had.

Na de zomer hoorde ik op de radio een voorstukje van een podcast die me zo aansprak dat ik hem opzocht en meteen begon te luisteren. Dit ging om ”Kan je even langskomen?”. Toen deze podcast afgelopen was baalde ik enorm, daardoor ging op zoek naar een andere podcast. Tijdens mijn zoektocht kwam ik Man man man, de podcast tegen. Eerlijk is eerlijk, de titel sprak me niet aan. Maar omdat ik geen zin had om verder te zoeken ben ik toch gaan luisteren en wat ben ik blij dat ik dit gedaan heb want het is echt geweldig! Dus als je eens flink wilt lachen luister dan vooral deze podcast.

Hieronder 5 podcasts die de moeite waard zijn:

  • Kan je even langskomen?
  • De Avocado Generatie
  • Man man man, de podcast
  • Effe Relativeren
  • Pyjama Party podcast

Kan je even langskomen?
Wat ik hierboven ook al vertelde is dat deze podcast op de radio gepromoot werd. Het gaat over een man genaamd Lucas. Hij wordt opgebeld door een meisje die hem verteld dat ze zwanger van hem is. Ze zijn geen stelletje en hij kent haar eigenlijk niet zo goed. Als luisteraar wordt je meegenomen in het verhaal van Lucas en de zwangerschap en hoe hij omgaat met alles.

De Avocado Generatie
Deze podcast gaat over 3 vrouwen (Lotte, Sarah en Laura) die praten over onderwerpen waar millennials zich mee bezig houden. Het zijn heel uiteenlopende onderwerpen en ik als millennial vindt het erg interessant om hiernaar te luisteren. Leuk weetje is dat ze alle 3 ook een Youtube kanaal hebben en dat er een tweede seizoen aankomt!

Man man man, de podcast
Eerder vertelde ik al dat de titel me niet aansprak. Ook al omschrijven ze dat dit ook geschikt is voor vrouwen was mijn eerste gedachten ”is dit wel iets voor mij?”. Maar als je de podcast daadwerkelijk gaat luisteren kan ik je nu al vertellen dat je heel hard moet lachen. Het zijn 3 radio DJ’s (Bas, Chris en Domien) die praten over uiteenlopende onderwerpen en tegenwoordig ook live podcasts opnemen. Op een bepaald punt kreeg mijn vriend door dat ik de podcasts aan het luisteren was en hij luistert tegenwoordig ook gezellig mee. Wist je trouwens dat ze inmiddels zelfs een boek hebben uitgebracht? Ik ben heel erg benieuwd hiernaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s