Het dorpje happiness

Een tijdje geleden ontdekte ik dit boek. Waarschijnlijk omdat ik dit veel op instagram voorbij zag komen. Omdat ik wel een dosis geluk kon gebruiken in deze tijd en vooral zin had in zo’n soort boek besloot ik hem direct te bestellen. Ik kocht ook gelijk een extra exemplaar welke ik via een winactie op mijn instagram weg heb gegeven.

Over het boek:
Willow wil een nieuwe start maken nadat haar relatie uitgaat. In een advertentie ziet ze een aanbod die ze niet kan weerstaan. Ze pakt haar spullen en vertrekt naar het dorpje Happiness. Wanneer ze erachter komt dat de advertentie te mooi is om waar te zijn geeft ze niet zomaar op.

Mijn mening:
Toen ik dit boek oppakte had ik echt even zin in een boek waar ik om zou moeten lachen en dat heeft het meer dan waar gemaakt. Ik heb enorm genoten van de aankomst van Willow bij het dorpje Happiness en vond het ook heerlijk om te lezen hoe ze met alle bizarre situaties omgaat en het positieve van alles inzag.

Als personage is Willow enorm leuk neergezet. Ze is enorm optimistisch en dat siert haar. Het is fijn om te lezen dat ze overal wel het positieve lichtpuntje uit kan halen. Een bak als dit is dan ook heerlijk om weg te lezen in deze tijd.

Specificaties:
Boek: Het dorpje Happiness
Serie: Happiness-serie #1
Auteur: Holly Martin
Aantal pagina’s: 320
Uitgeverij: Z&K
EAN: 9789020539400
Genre: Feelgood | Roman

Waardering: 5 uit 5.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s