Hemelse Modder

Op instragram heb ik dit boek gewonnen bij Iselle (little_book_addict). Als ik van de omslag uitga had ik mogelijk het boek zelf anders ook aangeschaft. Dit jaar heb ik helemaal zin om in de kerststemming te komen met leuke kerstachtige feelgood boeken.

Over het boek:
De zussen Iselle en Dagmar zijn heel erg close met elkaar doordat ze al jong wees zijn geworden. Waar Iselle zich volledig stort op haar sportschool en haar gezonde levensstijl is Dagmar het tegenovergestelde. Ze houdt wel van een wijntje met iets lekkers erbij. Al sinds ze wees zijn hebben ze een vaste traditie met kerst en dat is het maken van de hemelse modder die hun vader maakte. Alleen is het de zussen nog nooit gelukt om het geheime recept van hun vader te maken..

Mijn mening:
In eerste instantie kon ik nog niet goed peilen hoe ik het boek zou vinden. De proloog was echt super goed geschreven maar daarna vlakte het voor me af. Ondanks dat het voor me afvlakte merkte ik wel dat ik heel erg nieuwsgierig was naar hoe het verhaal verder zou gaan.

Eigenlijk vrij snel nadat ik verder begon te lezen zat ik er helemaal in. Ik heb meerdere malen om het boek moeten lachen en vond de stukjes waarin er berichtjes naar elkaar werden gestuurd ook echt een leuke toevoeging. Dat maakt het toch meer van deze tijd.

Het einde was wel een beetje te voorspellen maar dat vindt ik bij dit soort boeken totaal niet erg. Ik ben blij dat ik het boek gewonnen had want ik ga het zeker nog eens lezen!

Specificaties:
Boek: Hemelse modder
Auteur: Gaby Rasters
Aantal pagina’s: 304
Uitgeverij: Boekerij
EAN: 9789022586488
Genre: Feelgood | Roman

Waardering: 5 uit 5.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s