Onder de sterren van Montpellier

Op dit moment heb ik vooral zin in feelgood boeken. En dan het liefst gericht op kerst. Omdat ik een boek besteld had en deze nog niet binnen was ben ik bij de online bibliotheek op zoek gegaan naar een ander leuk boek. Hier kwam ik onder de sterren van Montpellier tegen en omdat de omschrijving me aansprak besloot ik gelijk in dit boek te beginnen!

Achterkant boek:
Cleo wil het liefst ver weg van de roddels die haar achtervolgen. De kans om een paar maanden naar Zuid-Frankrijk te gaan, grijpt ze dan ook met twee handen aan. Ondanks haar verlangen om onzichtbaar te blijven, is een ontmoeting met de aantrekkelijke Luc onvermijdelijk: deze Fransman woont pal naast het huis waar Cleo verblijft. Ze voelt zich op haar gemak bij hem en geeft zich steeds meer bloot. Maar is haar vertrouwen in hem wel terecht?
Luc, die eigenlijk niet zit te wachten op gezelschap, schiet Cleo in nood steeds te hulp. Hiermee slaat hij een weg in die hem voor belangrijke keuzes stelt. Wat moet hij wanneer hij beseft dat hij bij Cleo geen kans zal maken als ze erachter komt wie hij daadwerkelijk is? ‘Onder de sterren van Montpellier’ van Marina Folkers is een heerlijke feelgoodroman van Nederlandse bodem.

Mijn mening:
Toen ik begon te lezen in dit boek werd ik al snel meegenomen in het verhaal. De proloog in het boek maakte me enorm nieuwsgierig. Wat is er gebeurd na de omschreven gebeurtenis en waarom wil Cleo nu nog het liefst weg.

Al snel kon ik niet meer stoppen met lezen en heb ik tot laat in de nacht doorgelezen. Ik was zo benieuwd hoe het zou aflopen. Resultaat is dat ik vermoeid op het werk zat maar je moet iets over hebben voor een leuk boek!

Nadat Cleo de kans had aangenomen om een paar maanden naar Zuid-Frankrijk te gaan kwam ze al snel haar aantrekkelijke buurman tegen. Ik heb enorm kunnen lachen om deze gebeurtenissen. Het was leuk geschreven. Ik was heel erg benieuwd naar het verleden van Cleo maar ook naar die van Luc (haar buurman). Beetje bij beetje leer je beide personages steeds beter kennen. Ik heb enorm genoten van het verhaal.

Specificaties:
Boek: Onder de sterren van Montpellier
Auteur: Marina Folkers
Aantal pagina’s: 320
Uitgeverij: Z&K
EAN: 9789401913638
Genre: Feelgood | Roman

Waardering: 4 uit 5.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s