Terugblikken op 2020 en het huwelijksaanzoek!

Het is alweer 31 december 2020, het jaar is zo goed als om en morgen is het alweer 2021. Daarom wil ik met jullie terugblikken op mijn 2020.

Begin 2020 ging ik op zoek naar een nieuwe parttime baan. Mijn oog viel al snel op een functie bij het KW1C als administratief medewerker voor 24u per week. En ook nog eens dichtbij huis. Ideaal dus! Na een aantal gesprekken werd ik aangenomen, en maar goed ook want 2 weken nadat ik hier gestart was ging alles op slot. Voor mijn vriend was dit niet zo fijn want hij is ZZP’er (hij geeft sportlessen). Gelukkig konden we hulp aanvragen bij de overheid. En ging na een tijdje alles weer open.

De functie die ik had aangenomen had wel één nadeel, het was ter vervanging van iemand die ziek was. Mijn contract zou daardoor in juli aflopen. Maar omdat de betreffende collega nog ziek was, vroegen ze of ik tot eind 2020 kon blijven. Hier zei ik natuurlijk ja op! Omdat ik al een tijdje niet zo goed meer weet wat ik wil, in de administratieve wereld blijven of toch een carrière switch maken ben ik in gesprek gegaan met een loopbaancoach. Al snel kwamen we tot de conclusie dat een ICT functie wel iets voor me zou kunnen zijn en daarom schreef ik me in de zomer in voor een ICT opleiding bij Fontys Hogeschool.

Omdat een andere collega over iets meer als een jaar met pensioen gaat vroeg hij of zijn roostermaker functie niks voor mij zou zijn. Toen ik hierover nadacht leek het me wel wat en kaartte ik dit bij mijn leidinggevende aan. Hierdoor is het balletje gaan rollen en om deze reden is mijn contract onlangs met 1 jaar verlengd. Voor deze functie heb ik ook een HBO Bachelor of Associate Degree opleiding nodig dus dat ik al gestart was met een opleiding kwam alleen maar goed uit.

Naast mijn werk heb ik niet stilgezeten. Dit jaar ben ik met deze blog gestart waarbij ik nog erg aan het zoeken ben hoe ik het wil inrichten en of dit iets is wat ik lang blijf doen. Wat ik me laatste besefte is dat het niet uitmaakt hoelang je iets doet. Als je het maar met plezier doet. Dit motto ga ik dan ook proberen mee te nemen in 2021.

Ook startte ik een Bookstagram account waarbij ik enorm veel leuke mensen heb leren kennen! Daarnaast ben ik goed bevriend geraakt met een klasgenootje en is mijn beste vriendinnetje zwanger van hun eerste kindje!! Ik kan gewoon niet omschrijven hoe ontzettend blij ik voor ze ben, het is ze zo ontzettend gegund! En natuurlijk ben ik enorm nieuwsgierig naar hun wondertje.

Tot slot hou ik enorm veel van kerst en de feestdagen. Dit jaar was anders dan anders maar juist het thuis zijn vond ik fijn. Het voelde meer ontspannen en relaxt aan. We hebben enorm veel gegeten en natuurlijk vindt ik dit totaal niet erg. Ik hou gewoon van eten! Maar het belangrijkste en leukste van dit jaar is dat mijn vriend me ten huwelijk heeft gevraagd op kerstavond! Hoe romantisch! Met kerst doen wij altijd aan cadeautjes en in het laatste cadeautje zat een beertje met de opdruk van de datum waarop wij een relatie hebben gekregen. Hierbij zat een briefje die weer leidde naar andere briefjes en uiteindelijk vond ik de ring in een kerstbal en vroeg hij me ten huwelijk! Achteraf moest ik hier ook best wel om lachen want die bal hing er al ruim een week en de briefjes lagen ook al in huis klaar.

Dit jaar kent veel ups maar ook downs en hoewel ik veel verdrietige moment heb gehad kan ik ook zeggen dat ik me gelukkiger voel dan ooit. Alles begint langzaam op zijn plek te vallen en ik voel me dan ook enorm dankbaar voor wat ik heb. Wel kan ik alvast verklappen dat ik in 2021 wat dingen ga veranderen. Maar wat zullen jullie het komend jaar wel zien!

Ik wil iedereen een enorm fijne jaarwisseling toewensen en een gelukkig en vooral ook gezond 2021 toewensen. Laten we er een mooi jaar van maken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s