De eerste week in het jaar

De eerste week in januari zit er alweer op! En wat is dat snel voorbij gevlogen… Deze week ben ik weer begonnen met werken en mijn studie ging ook weer door alsof er geen vakantie tussen had gezeten.

Na een vakantie vindt ik het altijd weer even wennen om in het juiste ritme te komen. Alhoewel ik dat het laatste jaar sowieso lastig vond omdat er continu allerlei zaken veranderde. Dit had vooral te maken met de maatregelen die aangescherpt werden waardoor we op een andere manier les kregen of minder naar het werk konden komen.

Normaal gesproken laat ik alle kerstversiering hangen tot het einde van januari maar deze keer was ik er vrij snel klaar mee. Zou dat misschien ook kunnen komen omdat we het eerder uit de kast hebben gehaald? Ik heb het idee dat dit bij meer mensen zo is maar misschien valt het me nu pas op.

Hoeveel ik ook van de winter en koude buitenlucht hou, toch mis ik de lange lichte dagen. Ik ben dan ook blij dat het langzaam langer licht blijft. In de winterperiode gebruik ik ook regelmatig een daglichtlamp anders voel ik me elke dag meer vermoeid. Nu moet ik er wel eerlijk bij bekennen dat ik de laatste tijd ook weinig buiten kom. Dus dat is een goede om ook weer eens vaker te doen!

Dit weekend ga ik vooral aan mijn studie zitten want het eerste semester loopt bijna af en ik moet nog van alles inleveren. Wel merk ik dat ik het fysiek op school zijn mis. Je hebt nauwelijks contact met mede studenten en het is toch lastiger om met elkaar over opdrachten te sparren. Hopelijk heb ik ook nog wat tijd over om Animal Crossing te spelen (mijn nieuwe verslaving).

Ik hoop dat iedereen een fijne week heeft gehad.
Een fijn weekend allemaal!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s