Zonderling

Begin 2020 werd voor de leesclub het boek Zonderling uitgekozen. Toen ik de achterkant las had ik niet direct verwacht dat dit een boek zou zijn die ik leuk zou vinden daarom treuzelde ik best lang met het lezen van het boek.

Over het boek:
Lazlo blijft bijzondere dromen krijgen waarvan hij nieuwsgierig is naar de betekenis. Hij is geobsedeerd geraakt door de mythische stad Ween, welke tweehonderd jaar geleden gescheiden werd van de rest van de wereld. Als zich een kans voor doet grijpt Lazlo deze met beiden handen aan om de mysterie rondom de stad Ween te ontrafelen.

Mijn mening:
Wat ik in het begin al schreef was het geen boek waarvan ik het had opgepakt. Daarom leende ik een exemplaar bij de bibliotheek en begon ik op het laatste moment met lezen. Wat ik niet verwacht had is dat dit boek me vanaf woord 1 compleet had ingepakt.

Het voelde een beetje alsof er een sprookje of droom werd verteld waarin ik een kijkje mocht nemen. Ik ben best visueel ingesteld in dit opzicht en vond het prachtig hoe het boek zich ontwikkelde. Wel ben ik van mening dat je van de schrijfstijl houdt of niet. In mijn omgeving hoorde ik dat de een het als prettig had ervaren en de ander het helemaal niks vond.

Het plot was echt super goed geschreven. Dit maakte me nieuwsgierig naar het volgende deel die ik inmiddels ook heb gelezen. Achteraf heb ik beide boeken ook nog aangeschaft dus dat zegt denk ik wel genoeg over wat ik van het boek vond.

Specificaties:
Boek: Zonderling
Serie: Strange the Dreamer #1
Auteur: Laini Taylor
Aantal pagina’s: 464
Uitgeverij: van Goor
EAN: 9789000365463
Genre: Young Adult | Fantasy

Waardering: 5 uit 5.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s