Fate: The Winx Saga

Winx Club de animatie serie was een van de eerste series waar ik vroeger helemaal weg van was. De dvd’s die uitkwamen heb ik nog steeds bewaard. Toen Gijs me erop wees dat er een nieuwe serie uit was gebracht geïnspireerd door de animatie serie Winx Club was ik direct geïnteresseerd. Wat voor serie zou het zijn? Herken ik het nog vanuit de vroegere serie of hebben ze het compleet anders aangepakt?

Al vrij snel kon ik het niet laten om in een aflevering te kijken, en daar bleef het niet bij. Binnen een week hadden we het hele eerste seizoen met z’n tweeën gekeken. Ik kan nu al niet wachten op het tweede seizoen.

Als je vroeger ook zo’n Winx Club fan was ga je zeker dingen herkennen uit deze serie. Het heeft een flinke upgrade gehad maar ze hebben bepaalde dingen ook hetzelfde gelaten. Zoals de personen, hun karakters en de krachten die bij de personen hoorde. Daarnaast is het basis verhaal ook hetzelfde. Bloom groeit op bij een gewoon gezin en komt erachter dat ze magische krachten heeft doordat ze haar ouderlijk huis in brand zet. Ze gaat naar een magische school en leert hier om te gaan met haar krachten. In de animatie serie zitten de mannen en vrouwen op een aparte school dat is hier niet het geval. Omdat ik niet te veel wil verraden raad ik vooral aan om de serie te gaan kijken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s