Robijnrood

Als je me al langer volgt dan zal het je waarschijnlijk niet verbazen dat ik helemaal weg ben van boeken die een tijdreis thema hebben. Dit soort boeken krijgen van mij al snel 5 sterren.

Over het boek:
De zestienjarige Gwen wordt soms gek van haar strenge oma lady Arista en haar nogal bemoeizuchtige tante Glenda. Maar haar arrogante nichtje Charlotte kan ze echt niet uitstaan. Haar familie zit vol met geheimen en als ze op een dag terechtkomt in het Londen van honderd jaar geleden wordt al snel duidelijk dat zijzelf het allergrootste geheim van de familie is.

Mijn mening:
In het begin van dit boek moest ik even wennen. Het lijkt of ik iets minder kritisch op boeken ben als het een tijdreisboek betreft. Wel merkte ik dat de doelgroep van deze boeken Young Adult is. Het is tegen het kinderlijke geschreven, de verhaallijnen zijn goed opgebouwd en het heeft een duidelijk verloop. In het begin moest ik wel even wennen aan de schrijfstijl. Maar als je eenmaal in de boeken bent begonnen wil je al snel doorlezen omdat ze gewoon erg interessant en spannend zijn.

Wel heb ik dit boek 4 sterren gegeven dat is omdat het niet helemaal mijn schrijfstijl is. Al met al lees ik de boeken waarschijnlijk nog wel een keer dus als je twijfelt om ze te lezen zou ik ze zeker aanraden.

Specificaties:
Boek: Robijnrood
Serie: Edelstenen trilogie #1
Auteur: Kerstin Gier
Aantal pagina’s: 352
Uitgeverij: Blossom Books
EAN: 9789020679038
Genre: Young Adult | Romance | Sciencefiction

Waardering: 4 uit 5.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s