Op vakantie!

Op vrijdag 23 april kon mijn vakantie officieel beginnen! We zouden deze dag gelijk op vakantie gaan naar Landal Waterparc Veluwemeer. Het was daarom ook echt een gekkenhuis in huis, omdat de weken ervoor zo druk waren moesten we alles nog inpakken en opruimen. Normaal gesproken zou ik ruim een week vooraf alles al hebben klaargezet maar hier had ik gewoon simpelweg geen tijd voor.

Toen we uiteindelijk om 4 uur wegreden kwamen we in de spits terecht waarna we uiteindelijk rond 17.30 aankwamen op het park. Allebei zijn we enorm fan van Zeeland of vakantie aan zee en het was net alsof we aan zee waren. Als we om ons heen keken kregen we hetzelfde gevoel dat we in Zeeland altijd kregen. We hadden een appartementje gehuurd en het leek net alsof onze woonkamer een balzaal was. Het was ruim opgezet met veel licht, fijne keuken, badkamer (met bad!!) en we hadden zelfs een wasmachine, droger en sauna in ons appartementje. Echt ideaal! Niet dat ik van plan was om veel te wassen maar toch handig. Vrijdagavond hebben we niet al te veel meer gedaan, we hebben alles uitgepakt, een frietje afgehaald en zijn op de bank neergeploft.

In het weekend zijn we naar Harderwijk gegaan en hebben nog snel een afspraak gemaakt om te winkelen. Daarna hebben we een supermarkt gezocht en nog wat boodschappen gekocht. We gingen maar een week maar we hadden boodschappen voor bijna 2 weken gehaald. Vroeger ben ik wel eens naar het Dolfinarium geweest in Harderwijk maar ik kan me niet herinneren dat ik ooit in Harderwijk zelf ben ingelopen. Het is een bruisend stadje en je wordt overal vriendelijk begroet. Eenmaal terug in het appartement hebben we wat spelletjes gedaan en nog in bad gelegen natuurlijk!

De dagen daarna zijn we nog een keer naar Harderwijk gegaan voor een andere shopafspraak, hebben we door het stadje gewandeld en een wandeling door het park gemaakt. We hebben een paar keer een strandwandeling gemaakt. Op woensdag zijn we wezen fietsen waar we meerdere schotse hooglanders tegenkwamen met kleintjes en we kwamen ganzen tegen ook met kleintjes. Hier schrok ik me helemaal de pleuris omdat die hard begonnen te blazen toen we aan kwamen fietsen. Eenmaal terug hebben we weer eens op een terrasje kunnen zitten en hebben we eten afgehaald voor in het huisje.

Donderdag regende het pijpenstelen en hebben we niks gedaan. We hebben alles langzaam in gepakt, veel spelletjes gespeelt en besloten in de avond maar naar huis toe te rijden zodat we vrijdag nog in Den Bosch de stad in zouden kunnen gaan en gelijk daar konden gaan lunchen. Al met al echt een top vakantie geweest en zeker een locatie waar we nog eens terugkomen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s