Op een dag als vandaag

Een paar maanden geleden werd ik benaderd door Marlène met de vraag of ik haar boek aan het licht wilde brengen. Over het algemeen probeer ik altijd zelf mijn boeken te kiezen waar ik een recensie over schrijf en neem ik niet snel recensie exemplaren aan. Na een gesprek en wat informatie over haar boek merkte ik dat dit een een boek is wat mij aansprak en dat maakte me nieuwsgierig. Toen ik het ontving kreeg ik een super lief pakketje met het boek, thee, chocolade en een super lief kaartje en een kaarsje. Het is zo leuk om te zien hoeveel liefde Marlène erin had gestoken en ze is ook nog eens super aardig!

Achterkant boek:
Isa wordt ruw wakker geschud uit haar toekomstdroom, wanneer haar vriend onverwacht de relatie verbreekt. Ze wordt overvallen door liefdesverdriet. Gelukkig kan zij rekenen op lieve vrienden die haar hier doorheen loodsen. Met frisse tegenzin gaat zij het vrijgezelle leven tegemoet. Maanden vol vreselijke dates met ongemakkelijke stiltes, leuke dates en nieuwe uitdagingen breken aan. Maanden waarin zij op zoek moet naar zichzelf. Overal lijken mogelijkheden op liefde op te doemen, maar is Isa er al klaar voor om deze te zien? Of was de liefde al veel langer in haar leven maar heeft zij deze door haar vingers laten glippen?

Mijn mening:
Bij het lezen van Op een dag als vandaag word ik meegenomen in de wereld van Isa. Als lezer leerde ik Isa als personage goed kennen, ik kreeg een kijkje in de gedachtegang van Isa maar ook haar struggles. De dates vond ik super leuk geschreven en waren persoonlijk ook mijn favoriete scènes. Wel vond ik het jammer dat de eerste dates niet uitgebreider waren. Daarom geef ik dit boek 4 sterren.

Het is inmiddels 2 weken geleden dat ik dit boek heb uitgelezen en inmiddels heb ik toch nog wat andere boeken gelezen. Over het algemeen moet ik na het lezen van andere boeken goed nadenken hoe een verhaal is gegaan, maar bij dit boek is dat anders. Ik herinner me nog goed hoe de verhaallijnen liepen. Dat is voor mij een goed teken omdat een boek me dan is bijgebleven. Daarom ben ik zeker benieuwd naar eventuele toekomstige boeken!

Specificaties:
Boek: Op een dag als vandaag
Auteur: Marlène van der Meer
Aantal pagina’s: 186
Uitgeverij: boek.scout
EAN: 9789464312614
Genre: Romans

Waardering: 4 uit 5.

2 gedachten over “Op een dag als vandaag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s