Trevor

In mijn vorige recensie van Asher gaf ik al aan dat ik enorm getwijfeld heb of ik wel verder wilde lezen. Daarom besloot ik eerst een ander boek te gaan lezen. Na ongeveer 70 pagina’s merkte ik aan mezelf dat ik er met mijn gedachten niet bij was en wilde weten hoe het verhaal verder ging. Daarnaast was ik nieuwsgierig naar Liz en wat er gebeurd was. Daarom besloot ik het tweede deel erbij te pakken en verder te gaan lezen.

Achterkant boek:
Trevor Mayson had zijn leven al uitgestippeld – maak het familiebedrijf succesvol en geniet nog een paar jaar van het vrijgezellenbestaan voordat je je settelt. Maar dan ziet hij haar. Liz Hayes is mooi, verlegen en alles wat hij ooit zou willen… maar ze past niet in zijn plannen. Nadat Trevor haar pijnlijk heeft afgewezen, gaat Liz uiteindelijk verder, maar Trevor vindt het moeilijk om haar echt te laten gaan. Het lijkt erop dat hoe meer hij probeert weg te blijven, hoe intenser zijn gevoelens voor haar worden. Als een gespannen elastiekje kan hij niet meer aan dan wat hij nodig heeft om te breken.

Liz Hayes is klaar met wachten op Trevor en is niet geïnteresseerd om haar hart opnieuw door hem te laten breken. Maar Trevor maakt het moeilijk voor haar om hem te vergeten als hij zich een weg terug baant in haar leven.

Kan Trevor haar bewijzen dat hij de moeite waard is om weer verliefd op te worden, en is hij bereid zijn levensplan te veranderen om haar in zijn hart te laten komen?

Mijn mening:
Tegen het einde van Asher had ik al het vermoede dat het tweede boek over Trevor en Liz zou gaan. Los van het feit dat ik het ook aan de titel had kunnen zien als ik dit van te voren had bekeken. Toen ik in het boek begon te lezen moest ik gelijk lachen. Ik kwam namelijk vrijwel meteen achter de reden waarom Trevor absoluut niks met Liz wilde beginnen en ik kan je verklappen dat ik het wel een goed begin vond. Ik zat er daarna meteen in.

Als ik het vergelijk met het eerste boek vind ik de personages beter uitgewerkt. Ook heb ik het gevoel dat het verhaal beter in balans is. Anderzijds kan het ook zijn dat ik dit gevoel ervaar doordat ik nu gewend ben aan de schrijfstijl. Wat een leuke toevoeging is, is dat dit boek een stuk overlap heeft met het eerste boek. Hiermee bedoel ik dat er een paar kleine scenes zijn waarbij je het vanuit een ander perspectief leest. Het is heel subtiel gedaan maar wel leuk.

Nu ik dit boek gelezen heb weet ik ook dat ik de laatste 2 delen nog ga lezen. Ook ben ik enorm nieuwsgierig geworden naar Cash en Lilly. Wat ik ook een leuke toevoeging vind is dat je tegen het einde van het verhaal al het een en ander leest over Trevor. Dat maakt mij als lezer nieuwsgierig naar zijn verhaal en dat is waarschijnlijk ook de reden dat ik dit boek ben gaan lezen.

Specificaties:
Boek: Trevor
Serie: Mayson broers #2
Auteur: Aurora Rose Reynolds
Aantal pagina’s: 434
Uitgeverij: SVM-Publishing
EAN: 9789493030350
Genre: Romance

Waardering: 4 uit 5.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s