Cash

In mijn vorige recensie schreef ik al dat ik tijdens het lezen van Trevor een kijkje kreeg in het leven van Cash. Niet vanuit zijn perspectief, maar ik leerde hem al wel kennen als broer wat de nieuwsgierigheid aanwakkerde voor het doorlezen van het vervolgboek. Dit keer was dat meer dan bij de eerste boek. Aan het einde van het boek las ik hoe Cash de liefde van zijn leven aan de kant zette voor iemand die zich door de Mayson broers zwanger wilde laten maken. Ik moest dan ook juichen, toen ik aan het einde van het boek las dat Cash niet bij haar bleef. Maar hoe zat het dan met Lilly en Cash?

Achterkant boek:
Toen Cash Mayson moest kiezen tussen de liefde van zijn leven en zijn ongeboren kind, wist hij precies wat hij moest doen. Ongeacht hoe gebroken hij achterbleef.

Toen Lilly Donovan gedwongen werd te accepteren dat de man van wie ze hield niet was wie ze dacht dat hij was en een alleenstaande moeder werd, wist ze precies wat ze moest doen. Bewijzen hoe sterk ze was.

Wat gebeurt er als je jaren later ontdekt dat alles wat je dacht te weten een leugen was? Kunnen twee mensen die ooit van elkaar hielden de hindernissen overwinnen die hun worden voorgeschoteld en weer verliefd worden?

Cash Mayson was vergeten hoe het voelde om geliefd te zijn tot Lilly terugkwam in zijn leven. En nu hij het zich weer herinnert, zal hij er alles aan doen om niet alleen de vrouw die hij liefheeft bij zich te houden, maar ook zijn kinderen.

Mijn mening:
Ik kon niet snel genoeg aan dit boek beginnen want wat was er nu daadwerkelijk gebeurd waardoor Cash deze keuze had gemaakt. Tijdens het lezen van Trevor las ik een stuk waarbij Cash een meisje leerde kennen bij een tussenstop. Dat meisje bleek Lilly te zijn en dat stukje werd nu vanuit Cash zijn perspectief geschreven wat ik hilarisch vond.

Als lezer verbaasde het me dat Cash het op deze manier uitmaakte. Hij was net zoals Asher enorm loyaal en vond dat hij zich moest binden als een andere vrouw zijn kind droeg. Ondanks dat zei hem niet gelukkig maakte. Ik leefde daarom ook enorm met Lilly mee.

Hoe ze elkaar na 4 jaar weer tegenkomen vind ik ergens wel heel cliché maar ook grappig. Het is leuk geschreven en omdat ik de broers inmiddels wel een beetje heb leren kennen verbaasde me zijn reactie ook niet. De ouders van Lilly vond ik een leuke toevoeging aan het boek en het plot zat ook goed in elkaar. Als lezer heb ik gelachen, frustraties gevoeld en enorm genoten van dit 3de boek. En zoals bij de eerdere boeken ook was zat er hier ook een kleine overlap in naar het laatste deel. Wat ik al kan verklappen is dat het 4de deel mijn favoriet is!

Specificaties:
Boek: Cash
Serie: Mayson broers #3
Auteur: Aurora Rose Reynolds
Uitgeverij: SVM-Publishing
EAN: 9789493030497
Genre: Romance

Waardering: 4 uit 5.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s