Nico

Tijdens het lezen van Cash werd ik al een beetje verliefd op Nico. Hij had iets mysterieus en was voor mijn gevoel anders dan de andere 3 broers. Eigenlijk merkte ik dit al bij het lezen van Trevor maar dit werd versterkt in het boek van Cash. Hieronder lees je wat ik van het boek vond.

Achterkant boek:
Sophie Grates heeft het nooit gemakkelijk gehad, maar ze vindt haar weg door het leven, stap voor stap en per dag. Totdat ze Nico tegenkomt en hij haar wereld op zijn kop zet. Hij dwingt haar om onder ogen te zien dat je je leven niet kunt leven door van buitenaf naar binnen te kijken, en dat je soms op de rand moet stappen om echt van het uitzicht te kunnen genieten. Nico Mayson wist op het moment dat hij Sophie Grates zag dat zij de ware was. Zijn hele leven is hij beoordeeld op wat er aan de buitenkant zichtbaar is, dus het vinden van een mooie vrouw die de echte Nico ziet, maakt zijn gevoelens alleen maar sterker. Nico weet wat voor soort man hij is en waartoe hij in staat is, en hij zal er alles aan doen om Sophie te helpen haar demonen te bestrijden, zodat ze samen gelukkig kunnen worden. Alles wat de moeite waard is in het leven, is het waard om voor te vechten.

Mijn mening:
Nico is een mysterieuze man van buiten en een teddybeer van binnen. Hij is zorgzaam maar toch anders neergezet dan de andere 3 broers. Waar de andere 3 broers nog samen in een eigen onderneming werken heeft Nico ervoor gekozen om ander werk te gaan doen en niet een die zonder gevaren zit. Sophie daarentegen is ook goed neergezet. Ik vond het heerlijk om te lezen over haar schoenenobsessie en daarnaast nam ze me helemaal mee in haar verhaal en verleden.

Als je alle voorgaande boeken hebt gelezen dan weet je gewoon dat er hier ook iets gaat gebeuren. De aanvallen die volgen zijn dan ook geen complete verassing. Ik had wel een vermoede wie hier achter kon zitten en mijn gevoel zat hierbij juist. Maar er was zeker een plot twist die ik niet zag aankomen.

Waar ik Asher 3 sterren gaf moest ik dit boek wel 5 sterren geven. Toch heb ik het gevoel dat er ergens naartoe is geschreven en dat de boeken beter zijn geworden. Achteraf had ik Asher misschien toch 4 sterren gegeven maar los daarvan zou ik de boeken zeker aanraden. Ze lezen gemakkelijk weg en zijn ook erg vermakelijk.

Specificaties:
Boek: Nico
Serie: Mayson broers #4
Auteur: Aurora Rose Reynolds
Uitgeverij: SVM-Publishing
EAN: 9789493030565
Genre: Romance

Waardering: 5 uit 5.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s