Mijn verjaardag & nieuwe loungeset

Na 4 boek recensies ben ik ook weer terug met gewone blogs. Afgelopen woensdag (16 juni) was ik jarig en werd ik al 27 jaar. Vandaag leek het me leuk om een blog te schrijven over mijn verjaardag en de loungeset die we onlangs hebben gekocht.

16 juni 2021
In de ochtend kwam Gijs (echt super lief!) een kopje thee op bed brengen. Daarna ben ik opgestaan en heb ik mezelf klaargemaakt om naar kantoor te gaan, hier had ik een afspraak. Nadat mijn afspraak was afgelopen, was het alweer middag. Ik ben naar huis gegaan en heb tijdens mijn lunchpauze voor het eerst een cheesecake gemaakt. Dat ging verrassend makkelijk waardoor ik me afvroeg of ik iets verkeerds had gedaan haha. In de middag heb ik nog vanuit huis gewerkt.

Omdat de cheesecake een aantal uur nodig had om op te stijven, was hij precies klaar op het moment dat Gijs thuiskwam van het werk.

Het geeft me het gevoel van vroeger toen ik klein was

Gijs had kaarsjes in de taart gezet, wat ik echt geweldig vind. Het geeft me een gevoel van vroeger toen ik klein was. Het heeft iets magisch om de kaarsjes uit te blazen en een wens te doen. Ik ben wel benieuwd of jij dit vroeger ook deed (of misschien nu nog steeds doet). Laat het vooral weten in een reacties of per DM op Instagram!

Aankomende maandag is Gijs jarig. Omdat we zo dicht op elkaar jarig zijn hadden we afgesproken dit jaar geen cadeautjes aan elkaar te geven maar gezamenlijk iets te kopen wat we graag wilden kopen. Daarom zijn we 2 weken geleden bij Exterioo in Eindhoven wezen kijken en hebben we een loungeset gekocht. Zodat we heerlijk buiten kunnen zitten komende zomer. De loungeset kon al binnen een week geleverd worden en ik kan je verklappen dat hij heerlijk zit!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s