Verliefd, verloofd, verkleumd

Na het lezen van Leef, Lach, Loch wilde ik gelijk verder lezen in het vervolg. Wel jammer dat de boeken alleen beschikbaar zijn als e-book of luisterboek. Dit wil je toch in je kast hebben staan?

Achterkant boek:
Het is begin december en Esme is dolgelukkig: Rory komt naar de Lage Landen om de feestdagen met haar door te brengen – en om zijn schoonfamilie te ontmoeten. De plannen veranderen echter noodgedwongen als Rory zijn voet breekt en zijn vlucht mist, waarna de gehele familie Dries besluit naar Drumnadrochit af te reizen. De verwarming van de herberg mag dan soms uitvallen, bij een knisperend haardvuur weten ze er vast een knusse vakantie van te maken. Tenminste, als ze in de North Ness Inn niet voor een onverwachte uitdaging komen te staan…

Ondertussen heeft Shaena het druk met haar hoogsteigen donutzaak, maar ze is niet te beroerd om de manke Rory te helpen met de kerstversiering in de herberg. Bij het opsnorren van de slingers doet Shaena een flinke ontdekking. Zal ze het familiegeheim voor zichzelf kunnen houden?

Mijn mening:
Het eerste boek had een mooi einde waardoor je er ook makkelijk voor kunt kiezen om niet verder te lezen. Toch wilde ik verder lezen omdat ik benieuwd was naar het vervolg van Esme en Rory. Toen ik begon te lezen werd ik opnieuw meegenomen in het verhaal. Het boek is vlot geschreven en ik heb meerdere malen hard kunnen lachen om het boek.

Esme wordt in het eerste boek een beetje neergezet als een pechvogel. Daarom vind ik het ergens wel leuk bedacht dat Rory nu pech heeft. Ik heb weer enorm genoten van dit deel en ben benieuwd naar het laatste deel.

Specificaties:
Boek: Verliefd, verloofd, verkleumd
Serie: North Ness Inn (2)
Auteur: Vanessa Gerrits
Aantal pagina’s: 154
EAN: 9789047205760
Genre: Romance

Waardering: 4 uit 5.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s