Droom, durf, donut

In Droom, durf, donut gaat het om het verhaal van Shaena. Ergens tijdens het lezen van Verliefd, Verloofd, Verkleumd had ik dit aan zien komen. Dat verhaal was namelijk goed afgesloten en het zou als “opvullend” voelen als er nog een boek over geschreven zou worden. Als lezer werd ik ook al erg nieuwsgierig naar Shaena.

Achterkant boek:
In Droom, durf, donut werkt Shaena O’Daleigh in Schotland bij de lokale bakkerij, al kan ze daar eigenlijk haar ei niet kwijt. Het liefst maakt ze donuts, maar die zijn niet welkom in de wat ouderwetse lunchroom. Ondertussen stroomt Shaena over van de donutinspiratie: kleurig glazuur en smaaksensaties vullen haar gedachten. Als ze de kans krijgt om haar hoogsteigen donutwinkel te beginnen, laat ze die dan ook niet aan zich voorbijgaan. Ze zet alles op alles om de deuren van Drumnadonuts snel te kunnen openen! Voor de liefde heeft ze niet écht tijd. Gelukkig geniet ze van haar casual pleziertjes met Owen. Tot ze plots tegen de Amerikaanse Brent aanloopt. De arrogante backpacker haalt haar het bloed onder de nagels vandaan! Misschien kan ze zich toch beter blijven focussen op haar donutshop…

Mijn mening:
Wat tijdens de eerdere delen al was, is in dit derde deel ook van toepassing. Het is vlot geschreven, leest fijn weg en ik kan er nog steeds om lachen. Het is ook wel verfrissend om een boek te lezen die niet 500+ pagina’s heeft maar juist 172 pagina’s.

Shaena krijg de kans om haar eigen donutwinkel te beginnen en deze kans laat ze niet aan zich voorbij gaan. Maar hierdoor moet ze ook wat concessies doen. Het is een klein boek maar er gebeurd wel ontzettend veel in. Soms iets te veel maar dat maakt het boek niet minder mooi. Ik zou zeker aanraden om ook dit deel nog te lezen.

Specificaties:
Boek: Droom, durf, donut
Serie: North Ness Inn (3)
Auteur: Vanessa Gerrits
Aantal pagina’s: 172
EAN: 9789047205944
Genre: Romance

Waardering: 4 uit 5.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s