Kleurrijke nieuwe nagellak Sally Hansen

Al verschillende keren zag ik online dat er een nieuwe nagellak kleur was van Sally Hansen waarbij ze beweren dat deze nagellak in 60 seconden droogt. Tot nu toe ben ik eigenlijk maar 1 nagellak tegengekomen die echt zo snel droogt en dat was er een van de Hema die ze helaas niet meer verkopen.

Omdat ze ook leuke zomerse en kleurrijke kleuren hadden besloot ik 5 verschillende potjes nagellak te testen. Ik kocht de:

  • 030 Glow Getter
  • 035 Conjure Copper
  • 055 Celes-teal
  • 333 Peachy Breeze
  • 505 Jet Setter

030 Glow Getter
De 030 Glow Getter is een heldere en zomerse kleur. Zonder het potje te openen zie je al dat het een shiny nagellak is.

De nagellak is dunnetjes waardoor je meerdere lagen moet aanbrengen om het dekkende te krijgen. Ik had zelf 3 lagen aangebracht maar een 4de zou ook nog goed kunnen zoals je op de foto hier kunt zien. Dit is wel een kleur die ik aan zou raden maar om even snel je nagels te lakken is het niet praktisch.

035 Conjure Copper
De 035 Conjure Copper is een bruin/ brons achtige kleur. Deze kleur heeft ook een shiny effect en ook deze nagellak smeert dun.

Een leuke nagellak voor in de herfstperiode maar ook bijvoorbeeld bij een feestje. Deze nagellak kun je eigenlijk altijd wel dragen omdat het een vrij neutrale kleur is. Net als de 030 Glow Getter is ook bij deze 3 lagen nodig.

055 Celes-teal
De 055 Celes-teal is ook een shiny nagellak. Het is een mooie kleur wat geweldig staat als je een feest hebt maar ook goed zomaar op kunt doen.

Zelf ben ik gek op dit soort kleurtjes. Wel vind ik het jammer dat het ook niet zo goed dekt en ik vier lagen op het moeten doen om het gewenste resultaat te krijgen. Na het 3de shiny potje nagellak vermoed ik dat dit geldt voor de gehele shiny nagellak lijn van Sally Hansen.

333 Peachy Breeze
De 333 Peachy Breeze is een helder roze kleur wat een heerlijk zomers en vrolijk tintje heeft.

Wat je op de foto hier al ziet is dat ik, in tegenstelling tot de shiny lijn, hier maar 2 lagen voor nodig heb. In principe zou je het zelfs met 1 laag kunnen doen maar 2 vind ik zelf toch net iets mooier. Hij dekt goed en je bent snel klaar met het lakken van je nagels.

505 Jet Setter
De 505 Jet Setter is een van mijn favorieten waardoor ik deze blog ben gaan schrijven. Toen ik eerder deze nagellak zag was ik opslag verliefd. Het is een helder blauwe kleur en smeert ook fijn op je nagels.

Ook deze kleur dekt heel erg goed en ik had maar 2 lagen nodig. Maar zoals ik hierboven als schreef zou het met 1 ook volstaan. Al met al zeker aan te raden om deze kleuren te kopen!

Voordat ik mijn nagels begon te lakken gebruikte ik een base coat van de Hema. Ik heb een test gedaan of hij daadwerkelijk in 60 seconden droog was. Dit was helaas niet het geval, wel droogt hij relatief snel ten opzichte van andere nagellak merken. Als je echt wilt dat je nagellak snel opdroogt zou ik de Ultra quick dry top coat van Essence aanraden. Deze droogt namelijk super snel en smeert ook heel erg fijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s