Een gouden gloed over Ruby Falls

Al vanaf het eerste moment dat ik de boeken van Holly Martin las, was ik fan van haar schrijfstijl. Ze schrijft vlot en op een prettige manier waardoor de boeken lekker weg lezen. Ik kon het dan ook niet laten om zo snel mogelijk in het tweede deel van De zussen van Jewel Island te beginnen. (In september komt deel 3 al uit!)

Achterkant boek:
Clovers leven is compleet! Ze is weer terug op Jewel Island, runt het familiehotel met haar zussen en is dolgelukkig. Hoewel… er mist één ding. Een paar jaar geleden is ze bedrogen door haar ex en sindsdien heeft ze zich niet meer open durven stellen voor de liefde. De knappe Angel Mazzeo wil haar helpen om weer aan het daten te slaan. Maar friends with benefits groeit al snel uit in iets meer…

Mijn mening:
Op voorhand twijfelde ik of ik enthousiast zou worden van het lezen vanuit het perspectief van de zussen van Aria. Maar Holly Martin heeft dit deel heel goed neergezet. Zo goed als ik het eerste deel al vond, zoveel beter was het tweede deel. Omdat ik alle karakters al kende las het vlot weg. Het was voor mij ook geen verrassing dat dit over Clover en Angel ging. Wat ik wel leuk vond, is dat ik hierdoor ook Angel beter leerde kennen. Hij kwam op mij al over als een leuke en grappige man. Wat ik ook een leuke toevoeging vond, en waar ik vaak hard om gelachen heb, is zijn gekke t-shirts keuze en de reactie van Noah hierop. Het is ook wel leuk dat ik af en toe nog wat van Aria en Noah hoor in de boeken zoals dit ook bij deel 1 ook over de andere 2 zussen was.

Deze boeken zou je ook los van elkaar kunnen lezen. Toch is het wel fijn om deze volgorde aan te houden omdat je anders wat achtergrond informatie mist. Voor mijn gevoel wordt er wel naar de laatste zus toegewerkt terwijl ik dit persoonlijk misschien andersom had gedaan. Ik heb het idee dat het verhaal van Clover het leukste was maar ik ben benieuwd of het laatste boek mij net zo laat verbazen.

Specificaties:
Boek: Een gouden gloed over Ruby Falls
Serie: De zussen van Jewel Island 2
Auteur: Holly Martin
Aantal pagina’s: 320
Uitgeverij: Z&K
EAN: 9789020541052
Genre: Feelgood

Waardering: 5 uit 5.

Een gedachte over “Een gouden gloed over Ruby Falls

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s