Start schooljaar + mededeling

Onze vakantie zit er weer op en wat is dat snel gegaan. Ongeloofelijk hoe snel de tijd voorbij vliegt! Dit jaar zijn we niet op vakantie geweest. Wel zijn we een paar dagen naar Zeeland gegaan en hebben we veel dingen in huis aangepakt waarvan we het al langer wilde doen. Helaas was het niet zo’n warme zomer als afgelopen paar jaar maar toch heb ik hier en daar nog een lekker zonnetje mee kunnen pikken op onze nieuwe loungeset!

Afgelopen week ben ik weer begonnen met werken en ik merk dat je gelijk weer meegenomen wordt in het werkritme. En dat brengt me ook gelijk bij dat mijn studie komende week weer gaat starten. Komend jaar gaat een pittig jaar worden omdat ik ga afstuderen. Daarom heb ik voor nu ook besloten mijn blog voorlopig stil te leggen. Het voelt niet goed om zoveel verschillende dingen door elkaar te doen en omdat ik het belangrijk vindt dat alles in goede banen verloopt wil ik me eerst focussen op de opstart van mijn studie en werk.

Op instagram blijf ik wel gewoon door posten en story’s plaatsen over wat me bezig houdt dus mocht je me nog niet volgen en ben je geinteresseerd volg me dan vooral op likemandy.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s