Semester 3 gehaald!

Het voelt een beetje onwerkelijk om dit te typen. Maar ik heb semester 3 inmiddels gehaald! En dat betekend dat ik het komende hafljaar mag gaan afstuderen. Ik ben in augustus 2020 gestart met een deeltijd ICT opleiding aan de Fontys Hogeschool. In het begin had ik me ingeschreven voor een Bachelor maar na een halfjaar besloot ik me over te schrijven voor de Associate Degree. Ik vond 4 jaar studeren toch wel aan de lange kant.

Het was minder heftig dan het eerste studiejaar.

Het afgelopen semester ging enorm snel voorbij. Het was minder heftig dan het eerste studiejaar. Dat zal ook komen omdat ik in een studie ritme zit en nu beter weet wat ze van me verwachten.

Afgelopen zomer besloot ik een break te nemen met het bloggen. Ik denk dat dit een goede keuze voor me was omdat ik naast mijn werk me volledig wilde focussen op mijn studie. Inmiddels ga ik afstuderen en heb ik besloten toch wat te gaan bloggen. Voorheen blogde ik op elke zaterdag maar nu heb ik besloten het te doen als ik zin heb om te schrijven.

Een gedachte over “Semester 3 gehaald!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s