Verslingerd

Op Instagram volg ik Lisette al een tijdje. Lisette is enorm grappig en post regelmatig leuke story’s over van alles en nog wat. Al snel kwam ik erachter dat ze een aantal boeken had geschreven en die wilde ik dan ook maar wat graag gaan lezen. Omdat ik al zo vaak moest lachen om Lisette moest het boek wel goed zijn toch?

Achterkant boek:
Lucy verheugt zich op een studententijd zonder haar ouders en hoogbegaafde zusje. Tot haar grote afschuw komt ze terecht op de campus, in een huis vol nerds. Denk maar niet dat ze ook maar iets met haar huisgenoten te maken wil hebben! Vooral niet met die lange, blonde jongen die twee kamers verderop woont. Waar kent ze hem toch van? En waarom krijgt ze het zo warm van hem? Ze valt toch zeker niet op nerds…

Mijn mening:
Het heeft even geduurd voordat ik dit boek heb opgepakt. Niet omdat ik het niet wilde lezen maar omdat ik ergens bang was dat het tegen zou gaan vallen. Toen Tessa het boek Verkikkerd wilde lezen in een Buddy Read was ik super enthousiast en hebben we gelijk een datum geprikt.

Al vanaf de allereerste pagina lag ik in een deuk. Lucy is als personage heel sterk neergezet. Ze komt verwend over maar heeft ook hele leuke kanten. Ik vond het ook enorm leuk om te lezen hoe Lucy zichzelf ontwikkelde door het boek heen. In dit boek zit ook een leerzaam verhaal dat acties ook gevolgen kunnen hebben en dat het belangrijk is om na te denken over wat je wel en niet doet.

De nerds in het boek zijn echt geweldig neergezet. Hoe verder je in het boek leest des te meer je van de ze gaat houden. Wat heb ik gelachen om dit boek. Ik ben enorm benieuwd naar het vervolg. Dit boek kan ik in ieder geval zeker aanraden!

Specificaties:
Boek: Verkikkerd
Serie: Verkikkerd #1
Auteur: Lisette Jonkman
Aantal pagina’s: 464
Uitgeverij: Luitingh Sijthoff
EAN: 9789024583331
Genre: Roman

Waardering: 5 uit 5.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s