Voor jou

Als een boek me raakt dan is het deze wel. Zowel het eerste deel als de vervolg delen zijn aan te raden om te lezen. Toen ik erin begon had ik al snel het gevoel dat het een zwaar boek zou zijn. Daarom heb ik hem een tijdje weggelegd tot ik er de tijd voor kon nemen.

Achterkant boek:
Louisa’s wereld is klein. Ze werkt in een café om de hoek en woont nog bij haar ouders, en hoewel ze ergens wel weet dat haar vriend Patrick niet de liefde van haar leven is, passen ze goed genoeg bij elkaar. Lekker overzichtelijk.
Wills wereld is ook klein. Vroeger had hij alles wat hij zich kon wensen – een goede baan, avontuurlijke vakanties, een mooie vriendin – maar door een ongeluk zit hij in een rolstoel, verlamd vanaf zijn nek. Door de chronische pijn en zijn wanhoop ziet hij maar één uitweg.
Wanneer Louisa haar baan kwijtraakt, gaat ze aan de slag als Wills verzorger, en het duurt niet lang voor de tegenpolen botsen. Als ze ontdekt wat Will voor ogen heeft, besluit Louisa alles op alles te zetten om hem van gedachten te doen veranderen. Maar hoe overtuig je iemand dat er nog zo veel avonturen te beleven zijn, als je zelf de wereld niet durft te ontdekken?

Mijn mening:
Het verhaal is vlot geschreven en heeft een prettige schrijfstijl. Als lezer werd ik helemaal meegenomen in het verhaal. Tijdens het lezen heb ik gelachen, gehuild en de frustraties mee gevoelt. Na het lezen van het eerste deel was ik enorm onder de indruk. Inmiddels heb ik het al een tijd geleden voor het eerst gelezen en ik wil het binnenkort nog eens lezen.

Specificaties:
Boek: Voor jou
Serie: Me before you #1
Auteur: Jojo Moyes
Aantal pagina’s: 432
Uitgeverij: de Fontein Romans & Spanning
EAN: 9789026145537
Genre: Literatuur & Romans

Waardering: 4 uit 5.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s