De zoete verleiding van Emerald Cove

Na het tweede deel had ik minder de behoefte om dit deel op te pakken. Het is geen geheim dat ik een echte fan ben van de schrijfstijl van Holly Martin. Maar toch was ik als lezer eerder benieuwd naar het leven van Clover als het leven van Skye. Het duurde daarom even voordat ik in het boek kon komen. Maar hoe verder ik las hoe leuker ik het begon te vinden en het is absoluut een aanvulling op de reeks! Hieronder vertel ik er meer over.

Achterkant boek:
Skye en Jesse in ‘De zoete verleiding van Emerald Cove’ van Holly Martin kennen elkaar al jaren: ze zijn buren geweest, beste vrienden en ze waren zelfs kort getrouwd. Het contact is al een tijdje verwaterd, maar nu Skye met haar zussen het familiehotel op Jewel Island runt, komt ze Jesse weer tegen. Skye wil hem eindelijk vertellen wat ze voor hem voelt, maar durft ze haar hart weer open te stellen voor Jesse? ‘De zoete verleiding van Emerald Cove’ is het derde en laatste deel van de heerlijke feelgood-serie De zussen van Jewel Island. Eerder verschenen in de serie ‘Het familiehotel van Sapphire Bay’ en ‘Een gouden gloed over Ruby Falls’.

Mijn mening:
Eerder gaf ik al aan dat ik moeite had om in het boek te komen. Ik heb het ook 2 keer weggelegd omdat ik niet goed wist wat ik ervan moest vinden. Na een tijdje pakte ik het weer op en begon ik opnieuw. Dat was ook het moment dat ik er in één keer weer inzat.

In de eerste paar pagina’s bouwt het verhaal zich op. Vanaf het punt waar ik het boek weer oppakte was ook het punt dat ik meer leerde kennen over Skye, Jesse en zijn dochter. De dynamiek tussen Skye en Jesse vond ik misschien nog wel het leukste neergezet van alle delen. Als lezer kreeg ik echt een inkijkje in hun leven, leefde ik mee en voelde ik frustraties over hoe ze langs elkaar heen praatte. Een aantal stukken in het boek vond ik echt overduidelijk maar omdat ik zo van het boek heb genoten en het mijn verwachtingen heeft overtroffen geef ik het boek 5 sterren.

Als je deze boeken ook wilt gaan lezen raad ik wel aan ze op volgorde te lezen. Anders weet je al wat er gaat gebeuren in de vorige boeken. Ondanks dat elk boek een eigen verhaal heeft zijn de zussen we de rode draad en gaat de tijd in de boeken gewoon verder.

Specificaties:
Boek: De zoete verleiding van Emerald Cove
Serie: De zussen van Jewel Island 3
Auteur: Holly Martin
Aantal pagina’s: 320
Uitgeverij: Z&K
EAN: 9789020541083
Genre: Feelgood | Roman

Waardering: 5 uit 5.

2 gedachten over “De zoete verleiding van Emerald Cove

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s