Nieuwste paaseieren van Jamin in 2022

Na de paaseieren proeverij van vorig jaar kon dit jaar natuurlijk niet ontbreken. Dit jaar heb ik ervoor gekozen niet alle paaseieren te proeven maar enkel de nieuwe eieren. En ook nu heeft mijn lieve vriend Gijs meegeholpen en waren we ook weer misselijk van de paaseieren. De mystery ei zal ik helemaal onderaan beschrijven, wil je niet weten wat erin zit klik dan iets eerder weg. Ook vind je onderaan foto’s van alle paaseieren als ze open zijn gemaakt.

Onze top 3:
Laat ik beginnen met onze top 3. Ik vond de Pumpkin spice melk, Zuurstok wit en Mystery flavor het lekkerst. Gijs vond de Oranjebloesem melk, Zuurstok wit en Framboos vanille puur het lekkerst.

De pumpkin spice melk heeft een kruidige smaak. Hierbij kreeg ik een December gevoel. De kruidige geur en smaak doet me dan ook denken aan pepernoten en sinterklaas. In tegenstelling tot de kruidige smaak van pumpkin spice hadden Gijs en ik een gezamelijke favoriet namelijk zuurstok wit. zuurstok wit is erg zoet, het zuurtje komt zeker naar boven. Het doet me denken aan knettersuiker maar dan zonder de knetter.

Gijs was dol op oranjebloesem melk en framboos vanille puur. Beide eitjes hadden een fruitige smaak. Bij de framboos kwam de framboos ook sterk naar boven de vanille proefde je er vaag doorheen. De oranjebloesem was ook heel fruitig, als je hiervan houdt dan zijn deze twee eitjes zeker iets voor jou!

Dit jaar waren een aantal nieuwe paaseieren:

 • Mystery flavor
 • Limoncello wit
 • Pumpkin spice melk
 • Oranjebloesem melk
 • Tompouce melk
 • Sparkling wine wit
 • Zuurstok wit
 • Vlaflip melk
 • Cola puur
 • Macaron melk
 • Trio chocolade
 • Drop puur
 • Proteine puur
 • Framboos vanille puur
 • Whiskey melk
 • Kriek bier melk
 • Mystery flavor

Mystery flavor
Eerlijk is eerlijk dit is wel echt een van mijn favoriete. Als je de verpakking eraf haalt is het al een complete verassing omdat het eitje groen is. De vulling heeft iets romigs en het doet me bijna aan koffie denken maar dat is niet de juiste smaak. Het is lastig te omschrijven, wel zit er iets zoutigs in de vulling. Ook dacht ik qua bite heel erg aan pretzels.

Hieronder vindt je alle paaseieren opgemaakt zodat je een indruk kunt krijgen van de vulling. Als laatste tref je de Mystery flavor ei aan.

Een gedachte over “Nieuwste paaseieren van Jamin in 2022

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s