Office Candy

Sinds kort recenseer ik e-books voor Books and Butterflies. Office Candy is mijn allereerste recensie boek vanuit deze uitgeverij. Bij de omschrijving van het boek werd mijn interesse direct gewekt. Ik hou van romantisch boek dat gemakkelijk weg leest. En ik heb een vermoede dat dit precies zo’n boek gaat zijn. Wel ben ik ergens bang dat het een uitgedikte love story gaat zijn.. Lees onderaan wat ik van het boek vond.

Achterkant boek:
Lisa Smeets is een freelance designer die aan een nieuwe opdracht begint bij een ietwat saai bedrijf. Nadat ze in slechte omstandigheden haar vorige opdracht is kwijtgeraakt, is ze erg nerveus om voor het eerst in maanden weer op kantoor aan de slag te gaan.

Haar vrees lijkt bewaarheid wanneer ze al snel ontdekt dat het bedrijf wel heel strenge voorwaarden heeft over het gebruik van internet en sociale media. Bovendien lijken haar manager Machteld en haar saaie collega’s niet bepaald op de hippe groep jonge mensen met wie ze ervoor samenwerkte. Alleen haar mentor Daniel lijkt haar frustraties te begrijpen en deelt bovendien haar voorliefde voor snoep, al is hij haar type niet. Lisa kan het zich niet veroorloven om haar opdracht weer op te zeggen, dus besluit ze om wat leven in de brouwerij te brengen. Maar valt dat wel bij iedereen in goeie aarde?

Office Candy is het eerste deel in een driedelige reeks over Lisa, de zus van Manon, met wie we kennis gemaakt hebben in de Sugar Rush reeks. En net als haar zus is ook Lisa een zoetebek.

Mijn mening:
Lisa is een echte zoetekauw en heeft altijd wel iets te zeggen. Door omstandigheden komt ze terecht bij een stoffig en oudbollig kantoor. De omschrijving over Lisa en het kantoor waar ze gaat werken is zo levendig, dat ik bijna het gevoel heb dat ik er zelf rondloop. Omdat het realistisch is omschreven kon ik me goed in Lisa verplaatsen.

Eerder gaf ik al aan dat ik bang was dat het een uitgedikte love story zou zijn. Maar niets is minder waar. Het boek is levendig geschetst en leest super vlot weg. De scenes buiten het kantoor om vond ik iets stroever. Toch was het een vermakelijk verhaal en had ik het boek binnen no-time uitgelezen. Ik ben heel erg benieuwd naar de vervolgdelen van de Candy reeks.

Specificaties:
Boek: Office Candy
Serie: Office Candy #1
Auteur: Sandra J. Paul
Aantal pagina’s: 54 pagina’s
Uitgeverij: Books & Butterflies
EAN: 9789464510676
Genre: Roman

Waardering: 3 uit 5.

Een gedachte over “Office Candy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s