Verslingerd

Na het lezen van Verkikkerd was ik heel erg benieuwd naar het vervolg! Het boek las enorm snel weg en ik vroeg me gelijk af of dit ook in het vervolgdeel het geval zou zijn. Soms heb je een reeks waarvan het tussenboek minder goed is als het eerste en laatste boek. Een booksta buddie en ik besloten ook dit vervolg weer samen te lezen. Lees hieronder wat ik ervan vond!

Achterkant boek:
Het studentenleven gaat niet altijd over rozen en zo ook niet Lucy en Kikkers relatie. Hij gaat een duet opnemen met de beroemde zangeres Laura, maar is haar interesse puur zakelijk of speelt er meer? Ondertussen kampt Lucy ook nog met een lichte social media-verslaving en begint haar populaire beautyblog steeds meer haar aandacht op te eisen. Om de chaos compleet te maken komen haar vrienden en familie ook nog eens met al hun problemen bij haar aankloppen. Ze weet dat het hoog tijd is om prioriteiten te stellen. Maar dan is de vraag, wat is er nu eigenlijk écht belangrijk in het leven?

Mijn mening:
Bij het de allereerste pagina was ik alweer verkocht aan het boek. Het gaat verder waar het vorige deel is geeindigd. Ik was bang dat het misschien een tussenboek zou zijn maar dit is absoluut niet het geval. Het boek zat vol met nieuwe elementen en verassingen.

Lucy was wel enorm jaloers neergezet maar ik kon direct met haar meeleven en voelde ergens ook dat er iets zou gaan gebeuren. Ik heb menig keren bijna een traantje gelaten en ook met momenten heel erg hard gelachen. Met Paladin heb ik een haat-/ liefdesverhouding. Soms kan ik deze man echt niet uitstaan maar aan de andere kant is hij volgens mij gewoon enorm onzeker.

Sommige personages uit boek Verkikkerd hebben in dit deel meer ruimte gekregen. Dat vind ik enorm sterk gedaan. In deel 1 heb ik een aantal personages leren kennen die nu een eigen rol en verhaal kregen waardoor ik meer binding kreeg. Dit gaf meer dynamiek aan het verhaal en ik werd ook nieuwsgierig naar hoe bepaalde stukken zouden aflopen.

Het einde is super goed geschreven. Het is niet echt een open eind maar ook niet direct heel gesloten. Ik ben enorm benieuwd naar het laatste deel!

Specificaties:
Boek: Verslingerd
Serie: Verkikkerd #2
Auteur: Lisette Jonkman
Aantal pagina’s: 400
Uitgeverij: Luitingh Sijthoff
EAN: 9789021016405
Genre: Roman

Waardering: 4 uit 5.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s