Something sweet

Via uitgeverij Books & Butterflies kreeg ik de mogelijkheid om ook het tweede deel van de Office Candy reeks te recenseren. Dit kon ik natuurlijk niet laten gaan, ik ben heel erg nieuwsgierig naar het vervolg van deze serie. Lees hier mijn recensie over Office Candy.

Achterkant boek:
Lisa en Daniel. Amper een week kennen ze elkaar, maar voelt nu al aan alsof dit wel eens iets voor het leven zou kunnen zijn. Lisa had nooit durven dromen dat de IT’er die ook haar mentor is, wel eens de man van haar leven zou kunnen worden. En dat zijn tante Mathilde, de excentrieke vrouw met de vele katten, haar hart zo zou kunnen veroveren. Toch besluiten ze om hun relatie geheim te houden op kantoor, zeker omdat Machteld, hun manager, op de loer ligt. Zij heeft al enige tijd haar oog op Daniel, en ze zal er alles aan doen om hem voor zich te winnen.

Terwijl de twee worstelen om hun geheime relatie op kantoor verborgen te houden, begint Machteld al snel te beseffen dat er meer aan de hand is. Zullen ze erin slagen om aan haar bemoeienissen te ontsnappen? Dan is er nog tante Mathilde, ooit een bekende Hollywoodster, nu een teruggetrokken kluizenaar die niet langer in staat is om alleen te blijven wonen. De bezorgdheid om haar groeit met de dag, zeker wanneer haar leven in gevaar komt.
Lisa wordt al snel heen en weer geslingerd tussen geluk en bezorgdheid.

Mijn mening:
In het tweede deel gaat het verhaal verder over Lisa en Daniel. Lisa ziet Daniel wel zitten maar een relatie op kantoor vind ze toch lastig. Lisa is een open boek en heeft al snel het gevoel dat iedereen dwars door haar heen kan kijken.

Hoe snel Lisa en Daniel van daten naar relatie gaan vind ik iets wat ongeloofwaardig. Ik had liever iets meer mee gekregen van hun tijd samen. De relatie tussen Lisa en Daniel’s tante Mathilde is in dit deel wel verder uitgewerkt. Zo leerde ik Mathilde steeds beter kennen en kon ik steeds meer van haar genieten. Ook de katten in huis zag ik helemaal voor me!

Dit vervolgdeel heeft al meer vorm gekregen dan het eerste deel. Daarom geef ik het boek drie sterren.

Specificaties:
Boek: Something Sweet
Serie: Office Candy #2
Auteur: Sandra J. Paul
Uitgeverij: Books & Butterflies
EAN: 9789464510683
Genre: Roman

Waardering: 3 uit 5.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s