Verknocht

Na het lezen van Verslingerd kon ik het natuurlijk niet laten om zo snel mogelijk Verknocht te gaan lezen. Ook dit boek las ik weer samen met iemand anders zodat we alle scene’s konden bespreken met elkaar! Alleen ging ik er iets sneller doorheen dan verwacht..

Achterkant boek:
Wat als je moest kiezen tussen een halfjaar tentamens herkansen of een week lang de visagie van een echte filmster verzorgen in Toscane? Lucy weet het wel. In Verknocht is ze plots de persoonlijke visagist van Aris Brandt, ’s lands beroemdste (en begeerlijkste) acteur. Niet dat Lucy Aris leuk vindt, trouwens. Aris is gewoon goed voor haar netwerk. Meer niet. Ze heeft Olivier, toch? Maar in die relatie lijkt iets niet helemaal goed te zitten. Of verbeeldt ze het zich? Bovendien heeft Lucy het erg druk, als ceremoniemeester voor de bruiloft van Hermelien en Paladin, én ze maakt zich zorgen over het feestleven van haar vriendin Abby in het buitenland. Tel daar haar studielast bij op en het is niet héél vreemd dat ze sommige signalen over het hoofd ziet. Pas als het bijna te laat is, ontdekt ze hoe groot haar probleem precies is…

Mijn mening:
In het vorige deel vond ik Lucy enorm jaloers en Kikker naïef. In dit deel lijken de rollen een tikkeltje omgedraaid. Niet dat Kikker over de top jaloers doet maar hij is wel heel anders neergezet dan in de andere boeken.

Bepaalde stukken vielen tijdens het lezen van dit deel op z’n plek. Toch vond ik dat er wel een donker randje aan het boek zat wat ik niet helemaal had verwacht. Tijdens deze boekenreeks worden er serieuze onderwerpen behandeld maar wel op een luchtige manier neergezet. Dat vind ik echt heel erg sterk gedaan.

De personages ontwikkelde zich steeds verder ten opzichte van het vorige boek en alles kwam uiteindelijk goed samen. Het was weer heerlijk om dit boek te kunnen lezen en het was ook binnen no time uit. Dat maakt me heel erg nieuwsgierig naar andere boeken van Lisette!

Specificaties:
Boek: Verknocht
Serie: Verkikkerd #3
Auteur: Lisette Jonkman
Aantal pagina’s: 448
Uitgeverij: Luitingh Sijthoff
EAN: 9789024582723 
Genre: Roman

Waardering: 4 uit 5.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s