Bittersweet

Na de vorige 2 delen was ik erg nieuwsgierig naar het laatste deel van de Office Candy serie. Van Books en Butterflies mocht ik dit deel recenseren. Hieronder lees je waar het boek over gaat en wat ik ervan vond.

Flaptekst:
Lisa en Daniel wonen eindelijk officieel samen, nadat Lisa de afgelopen maanden al zo goed als helemaal bij Daniel en zijn tante Mathilde was ingetrokken. Nu is het echt. Haar huisje werd verhuurd, haar spullen staan in de villa. 

De relatie tussen hun twee wordt er alleen maar beter op nu ze beiden hun eigen weg in het leven zoeken. Maar Daniels werk slorpt hem helemaal op wanneer zijn carrière bloeit en groeit. Dan krijgt hij een interessante aanbieding die alles wel eens helemaal op zijn kop kan zetten.

Alleen weten Lisa en Daniel dat het niet zo gemakkelijk is als het lijkt. Ze hebben veel om achter te laten in hun oude leven. En dan is er nog die voornaamste kopzorg rond Mathilde, die met de dag wegkwijnt. Wat moet er met de villa en zijn katten gebeuren als zij er niet meer is? Lisa en Daniel ontdekken dat liefde en verdriet heel dicht bij elkaar liggen. Maar uiteindelijk komt het altijd wel goed. Toch?

Wat vind ik van het boek?
Lisa was de afgelopen tijd al vaker bij Daniel dan thuis en daarom besluit ze in te trekken bij Daniel en zijn tante Mathilde. Wanneer Daniel al zijn tijd kwijt is aan zijn baan en ook nog eens een wel heel aantrekkelijk aanbod krijgt komen ze samen voor een nieuw dilemma te staan.

De schrijfstijl is in dit boek ook weer toegankelijk en vlot geschreven. In de vorige boeken had ik het gevoel dat de gebeurtenissen elkaar te snel opvolgde en dat ik hierdoor minder diepgang voelde bij de personages. In dit deel is dat iets verbeterd, toch had ik liever nog wat meer van Mathilde gezien.

Ondanks ingrijpende gebeurtenissen is het boek luchtig geschreven en voelde het niet te zwaar. Wel vond ik het stuk over de woning ongeloofwaardig. De personages kennen elkaar vrij kort en zo’n gebaar vind ik niet realistisch overkomen. Omdat ik wel van het verhaal heb genoten heb en het leuk en vlot is geschreven geef ik het 3 sterren.

Specificaties:
Boek: Bittersweet
Serie: Office Candy #3
Auteur: Sandra J. Paul
Uitgeverij: Books & Butterflies
EAN: 9789464661194
Genre: Roman

Waardering: 5 uit 5.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s