Eens in je leven

Toen ik hoorde dat dit boek uitkwam was ik direct enthousiast. Ik heb inmiddels al meerdere boeken van Marijke Vos gelezen en tot nu toe vind ik de boeken echt geweldig. Er zit vaak een goede dosis humor in verwerkt en het heeft een leuk uitgedacht verhaallijn. Daarom waren mijn verwachtingen voor het lezen van dit boek al iets hoger dan normaal. Lees hieronder wat ik ervan vond!

Flaptekst:
Holly heeft het goed voor elkaar. Ze heeft haar wilde jaren achter zich gelaten en leidt nu een rustig leven als docent beeldende vorming. Bovendien heeft ze sinds een halfjaar ook eindelijk haar geluk in de liefde gevonden: de charmante John, oftewel De Perfecte Verloofde. Er lijkt nog maar één grote uitdaging te zijn: haar excentrieke ouders zoveel mogelijk uit de buurt van haar toekomstige, chique schoonouders houden. Appeltje-eitje, toch? Totdat de trouwambtenaar een grote verrassing heeft, waardoor alles in haar leven op losse schroeven komt te staan.
Want ze blijkt al getrouwd te zijn. Tien jaar geleden, in Las Vegas, met de laatste persoon die ze ooit nog zou willen zien. En nu moet ze terug om dat op te lossen…

Wat vind ik van het boek?
Het verhaal is heel erg leuk bedacht. Ik heb meerdere keren kunnen lachen maar ook een traantje gelaten. De personages zijn goed uitgewerkt en krijgen voldoende diepgang. Daarnaast is er een duidelijk verhaallijn aanwezig en is er voldoende spanning aanwezig waardoor je door wilt lezen.

Holly groeit als personage met het boek mee. Ik werd nieuwsgierig naar haar leven, waarom ze bepaalde keuzes had gemaakt, wie haar ex was en was ook een tikkeltje sceptisch over haar verloofde. Het duurde wel even voordat ik antwoord op deze vragen kreeg maar ik stoorde me er verder niet aan. Het zorge er juist voor dat ik het boek binnen no-time uit had.

Het boek zette me wel aan het denken. Want wat vind ik nu belangrijk in het leven en waar wordt ik gelukkig van? Mijn verwachtingen van dit boek zijn meer dan uitgekomen en het is dan ook een aanrader om te lezen!

Auteur: Marijke vos
Aantal pagina’s: 336
Uitgeverij: HarperCollins
ISBN: 9789402710656
Genre: Feelgood | Roman
Link naar het boek: Eens in je leven

Waardering: 4 uit 5.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s