Mijn leesjaar van 2022

In 2022 heb ik meer boeken gelezen dan ooit te voren. Aan het begin van het jaar had ik verwacht dat ik maximaal 25 boeken zou lezen omdat ik ook nog druk was met afstuderen. Maar ik las niet 25 maar 105 boeken, echt bizar veel en ik snap nog steeds niet hoe ik zoveel boeken heb kunnen lezen.

Mijn hoogtepunten van 2022:

  • Ik las 105 boeken
  • Gemiddeld 301 blazijdes per boek
  • Wat neerkomt op een totaal van 31.691 bladzijdes
  • Gemiddeld gaf ik een boek 4,11 sterren

In 2022 las ik de volgende genres:

  • 16 boeken in literatuur
  • 65 boeken in feelgood
  • 13 boeken in fantasy
  • 20 boeken in young-adult
  • 6 boeken in jeugdboeken

Mijn favoriete boeken van 2022:

En zelfs dan zijn dit nog lang niet alle boeken die op deze lijst horen. Als je een recensie van een van deze boeken wilt lezen dan kun je op het boek klikken. Over sommige boeken heb ik helaas nog geen recensie kunnen schrijven dus die zijn niet gelinkt.

2022 was een prachtig leesjaar waarin ik enorm veel mooie boeken heb gelezen. En daarom hoop ik dat 2023 net zo’n mooi jaar gaat zijn als 2022 was.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s