Mijn top 5

Mijn 5 favoriete restaurants in Den Bosch

Al heel mijn leven woon ik bij en inmiddels in Den Bosch. Daarom wilde ik jullie meenemen naar een aantal van mijn favoriete restaurants die ik graag bezoek in Den Bosch. Natuurlijk zijn er in Den Bosch nog veel meer leuke tentjes waar je kunt zitten of zelfs kunt werken maar hieronder som ik er…

Mijn 5 favorieten gezelschapsspellen voor 2 personen

Onlangs deelde ik mijn 5 favoriete podcast en het leek me leuk om hier een serie van te maken waarbij ik mijn 5 favorieten deel. Vandaag deel ik mijn 5 favoriete gezelschapsspellen. Gijs en ik houden allebei van bordspellen, ik doe het misschien net iets liever dan Gijs maar ik ben blij dat we samen…

Mijn 5 favoriete podcasts

Vandaag wilde ik je meenemen met mijn favoriete podcasts. Als je een jaar geleden tegen me had gezegd dat ik over een jaar een blog zou schrijven over podcast, dan zou ik dat niet kunnen geloven. Ik hield destijds niet van praatprogramma’s of iets wat ermee te maken had. Na de zomer hoorde ik op…