Kerst met de Kings – Olivia Lewis

Het is bijna kerst, en de familie King is druk met de voorbereidingen voor een gezellige tijd samen. Maar Scott en Sophia blijken heel andere plannen te hebben… Olivia Lewis heeft met KERST MET DE KINGS opnieuw een prikkelende serie geschreven rondom de chaotische en liefdevolle familie King. Een meeslepende serie, doorspekt met humor en erotiek.

Wat vind ik van het boek?
Kerst met de Kings bestaat uit 5 verhalen: Winterwonderland, Ingesneeuwd, Vreugdevuur, Vuurwerk en Skivakantie. De verhalen worden verteld vanuit het perfspectief van Josh en Lucy en van Scott en Sophia. Aan het begin van het boek staat een inleidend stuk over alle personages, zodat je een beetje kunt inlezen over wie wie is.

De verhalen zijn geschreven met een mix van humor en hartverwarmende momenten. In deel 1 begint het direct met de voorbereidingen van een themafeest, wat de toon voor het verhaal meteen zet. De reeks neemt al snel onverwachte wendingen die de Kings voor de nodige uitdagingen plaatsen. Elk deel brengt je bij een nieuw avontuur, met hoogte- en dieptepunten.

De personages zijn goed uitgewerkt, maar soms liggen bepaalde scènes er net iets te dik bovenop. Desondanks is het een leuke serie met de nodige familiedrama, romantiek en hilarische momenten. Een heerlijk boek om rond deze tijd van het jaar te lezen!

Auteur: Olivia Lewis
Aantal pagina’s: 304
Uitgeverij: De Fontein
ISBN: 9789026169946
Genre: Roman
Link naar boek: Kerst met de Kings

Waardering: 3 uit 5.

Dit boek heb ik als recensie-exemplaar ontvangen van uitgeverij De Fontein. Heel erg bedankt voor het boek!

Plaats een reactie