De blauweregen vol liefde – Holly Martin

Flaptekst:
Meadow heeft nooit van iemand anders gehouden dan van Bear. Na een onschuldige jeugdzoen gevolgd door een reeks misverstanden is Meadow de hoop op een toekomst samen voorgoed verloren. Toch zijn ze altijd beste vrienden gebleven – zelfs toen Meadow met Bears broer trouwde en van hem scheidde. Wat Meadow niet weet, is dat Bear ook van haar houdt. Wanneer de vrienden elkaar uitdagen voor een dating challenge, komen hun geheimen langzaam aan het licht.

Wat vind ik van het boek?
Meadow is na al die jaren nog steeds ondersteboven van Bear, die haar haar eerste zoen heeft gegeven. Nu ze eenmaal gescheiden is van zijn broer, besluit ze dat het tijd is om alles achter zich te laten en weer te gaan daten. Als Bear een deal met haar sluit voor een datingexperiment, komen ze er samen achter dat sommige dingen toch niet zo zijn als ze hadden gedacht.

Holly Martin weet hoe ze een verhaal tot leven moet brengen. De emoties van de personages voelen levensecht aan en ik zou het liefst vandaag nog naar deze bijzondere plek willen vertrekken. De gedeelde geschiedenis van Meadow en Bear, evenals hun onuitgesproken gevoelens, zijn zo realistisch beschreven dat ik me volledig kan inleven in hun dilemma’s en verlangens. De dating challenge die ze aangaan, leidt dan ook meerdere malen tot hilarische momenten.

De personages worden goed uitgewerkt. Het is al snel duidelijk dat Meadow in tweestrijd zit. Ze probeert haar leven een nieuwe wending te geven, maar soms lopen dingen toch anders dan ze had gedacht. Op bepaalde momenten kan ik Meadow wel door elkaar schudden, omdat sommige dingen er wel heel dik bovenop liggen. Het is me al snel duidelijk dat Bear een lieve man is; hij is zorgzaam en probeert iedereen te helpen. Het is ook leuk om naast de hoofdpersonages ook iets te horen over de personages uit het eerdere boek.

Het verhaal heeft een perfecte balans tussen romantiek, vriendschap en een vleugje humor. Dit boek is heel gemakkelijk om los te lezen, maar ik zou toch aanraden om met het eerste deel te beginnen om spoilers te voorkomen. Als je op zoek bent naar een boek dat je meeneemt op een zoektocht naar liefde, dan is dit absoluut een aanrader!

Auteur: Holly Martin
Aantal pagina’s: 288
Uitgeverij: Zomer & Keuning
ISBN: 9789020551747
Genre: RomanDe blauweregen vol liefde

Waardering: 4 uit 5.

Dit boek heb ik als recensie-exemplaar ontvangen van uitgeverij Zomer & Keuning. Heel erg bedankt voor het boek!

Een gedachte over “De blauweregen vol liefde – Holly Martin

Plaats een reactie