De perfecte huisgenoot – Vi Keeland en Penelope Ward

Net wanneer Molly de hoop begint te verliezen, worden haar gebeden om een goede huisgenoot verhoord. Maar wanneer de knappe en charismatische Declan Tate als kandidaat voor haar neus staat, beseft Molly dat een mannelijke huisgenoot toch niet helemaal was wat ze in gedachten had.

De twee worden niet alleen huisgenoten, maar ook beste vrienden. Beste vrienden die allebei wel wat hulp op liefdesgebied kunnen gebruiken. Dus komt Declan met een plan: wat nou als ze net doen alsof ze een stel zijn, om hun crushes jaloers te maken?

Het plan lijkt te werken, maar Molly beseft al snel dat haar gevoelens voor Declan niet nep meer zijn…

Wat vind ik van het boek?
Molly heeft de hoop bijna opgegeven om een goede huisgenoot te vinden, maar dan verschijnt Declan voor haar deur, een ontzettend aantrekkelijke man. Hoewel ze eigenlijk geen mannelijke huisgenoot wilde, kan Molly bijna niet ontkennen dat Declan de perfecte kandidaat is.

Vanaf het allereerste moment dat ze elkaar ontmoetten, spatte de connectie van het papier af. De vriendschap en liefde tussen Declan en Molly groeiden op een natuurlijke en geloofwaardige manier, waardoor ik me volledig kon inleven in de personages. Molly was een leuke, grappige en tegelijkertijd kwetsbare vrouw die ik meteen in mijn hart had gesloten. Haar onzekerheden kwamen duidelijk naar voren; het was dan ook mooi om te zien hoe ze door het boek heen groeide. Declan was een echte droomman: knap, charismatisch en heel erg zorgzaam.

Het concept waarbij ze deden alsof ze een stel waren om hun crushes jaloers te maken, voegde een verrassend leuke en speelse dimensie toe aan het verhaal. Ik heb dan ook meerdere keren hardop gelachen om het advies dat ze elkaar gaven. Maar naarmate hun vriendschap zich verder ontwikkelde, werd het duidelijk dat ze misschien iets anders wilden dan ze oorspronkelijk hadden gedacht.

De schrijfstijl van dit verhaal was vlot en meeslepend. De dialogen waren grappig en de chemie tussen Molly en Declan spatte van de pagina’s af. Dit boek had een perfecte balans tussen humor, vriendschap en romantiek. Een echte aanrader dus!

Auteur: Vi Keeland & Penelope Ward
Aantal pagina’s: 320
Uitgeverij: Volt
ISBN: 9789021461267
Genre: FeelgoodDe perfecte huisgenoot

Waardering: 5 uit 5.

Plaats een reactie