Gebroken

Wat was ik blij toen ik hoorde dat het tweede deel van de Momentum serie uitkwam. Want wat heb ik genoten van het eerste boek! Ik kreeg er een beetje een Twilight vibe van maar dan anders. En ik vond de dynamiek tussen Sophie en Wes echt geweldig.

Na alles wat er gebeurd was proberen Sophie en Wes de draad weer op te pakken. De moeder van Sophie is erg beschermend door alles wat er was gebeurd en wordt daardoor overbezorgd. Sophie voelt zich beklemd hierdoor omdat ze het liefst haar kostbare tijd wilt gebruiken om met Wes door te brengen. En dan komt er ook nog eens een vreemde jongen bij haar in de winkel werken die haar het leven zuur probeert te maken. De gebeurtenissen volgen elkaar snel op en na alles wat er gebeurd is wil Sophie Wes het liefst in bescherming nemen.

Ik heb dit boek een tijdje vooruit geschoven omdat ik gewoon niet wilde dat het verhaal zou eindigen en ik op nog een vervolg deel moest wachten. Maar elke keer gaapte het boek me aan en op een bepaald punt kon ik het gewoonweg niet weerstaan. Dit is zo’n boek waar ik echt heel erg van geniet. Het verhaal loopt weer goed en de spanning in het boek is voelbaar. Wat gaat er gebeuren met Sophie? Gaat de geschiedenis zich weer herhalen of gebeurt er dit keer iets anders? De vreemde gebeurtenissen in het boek maken het heel erg spannend en bepaalde dingen voel je dan ook wel aankomen. Als je van Twilight houdt dan is dit boek zeker een aanrader. Overigens ook als je niet van Twilight houdt want het is geen Twilight boek maar dezelfde vibe hangt er wel. Al met al is dit een van mijn favoriete boeken.

Specificaties:

Boek: Gebroken
Serie: Momentum 2
Auteur: Shelena Shorts
Aantal pagina’s: 300 pagina’s
Uitgeverij: Dutch Venture Publishing
EAN: 9789492585486
Genre: Young Adult

Waardering: 5 uit 5.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s