Cinder

Wat een plaatje is dit boek hé? Als ik alleen naar de covers kijk kan ik echt verliefd worden op de boeken. Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik normaal gesproken niet echt fan ben van sprookjes boeken. Wel van de films dat vindt ik dan weer helemaal geweldig.

Over het boek:
Cinder is een getalenteerde monteur maar ook een cyborg. Ze woont bij haar valse stiefmoeder die haar beschuldigd van de ziekte van haar stiefzusje. Er woedt een dodelijke plaag door Nieuw-Beijing. Als prins Kai opeens op haar werkplaats verschijnt veranderd Cinders leven compleet.

Mijn mening:
Normaal gesproken ben ik geen fan van sprookjes hertellingen. Maar omdat ik zoveel positieve geluiden hoorde over The Lunar Chronicles, besloot ik ze toch te gaan lezen. En wat een geweldige boeken! Ik genoot echt van het leven van Cinder, hoe ze als persoon in het leven stond. En hoe ze tegen bepaalde dilemma’s aanliep. De schrijfstijl was erg prettig en het boek las dan ook heel gemakkelijk weg.

Op voorhand had ik de boeken van de bibliotheek geleend. Maar nadat ik alle boeken had gelezen heb ik op het laatste moment nog een boeken box weten te bemachtigen. En tot de dag van vandaag ben ik daar enorm blij mee. Wat een pareltjes.

Specificaties:

Boek: Cinder
Serie: The Lunar Chronicles 1
Auteur: Marissa Meyer
Aantal pagina’s: 376
Uitgeverij: Blossom Books
EAN: 9789463491419
Genre: Young Adult | Fantasy

Waardering: 4 uit 5.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s