Helpen Scholl voetmaskers tegen voetkloven?

Al een hele tijd liep ik met problemen aan mijn voeten. Ik had last van droge voeten en kloven in mijn hakken wat weer pijn gaf bij het lopen. Met momenten werd het minder maar helemaal weg ging het niet. Toen ik voor het eerst zag dat ik voet kloven had ben ik gaan zoeken naar oplossingen. Op internet en bij drogisterijen kun je talloze crèmes vinden hiervoor. De een voelde nog vetter aan als de ander. Ze hielpen wel een beetje maar niet voldoende om ervan af te komen. Op een bepaald punt werd ik echt radeloos want lang lopen met flinke kloven in je hak is geen pretje.

Toen ik met een vriendin naar de stad ging vertelde ik haar dat ik nog even langs de drogisterij wilde gaan om een nieuwe crème te zoeken voor mijn voet kloven. Ze raadde me toen de Scholl voetmaskers aan. Op de verpakking staat niet specifiek dat het voor kloven helpt maar het hersteld wel de huid. Omdat ik me bijna radeloos voelde dacht ik waarom ook niet. Ja het is duur. Maar als het helpt dan ben ik uiteindelijk veel beter af.

Eenmaal thuis aangekomen was ik nog steeds lichtelijk sceptisch want hoezo zou dit wel werken terwijl al die crèmes die ik tot nu toe had geprobeerd niet zoveel deden terwijl deze daar specifiek voor bedoeld waren. Ik pakte een zakje erbij en ging kijken hoe dit werkt. Je scheurt het zakje open, haalt de voetenzakjes eruit, stopt je voeten in de losse voetenzakjes, laat ze 20 minuten erin zitten en vervolgens haal je je voeten eruit en masseer je de restende lotion in in je voeten. De geur is heerlijk (ik had het lavendel zakje gekocht), en mijn voeten waren heerlijk zacht nadat ik ze eruit had gehaald. Op de verpakking stond dat de crème tot 24 uur na kon werken. Toen ik e volgende dag mijn hakken inspecteerde waren de kloven tot mijn grote verbazing een stuk minder geworden. Natuurlijk geloofde ik het niet gelijk en haalde ik mijn vriend erbij die ook bevestigde dat het minder was geworden. Na een week herhaalde ik het proces nog eens en wat denk je? Mijn kloven zijn weg. Dit lijkt wel een gesponsord artikel maar het is oprecht waar. Geen addertjes onder het gras gewoon met je voeten in een zakje met lotion.

Natuurlijk vindt ik het jammer dat ik geen voor en na foto’s heb gemaakt. Maar omdat dit zo goed heeft geholpen voor mij wilde ik er wel een artikel over schrijven omdat dit misschien ook voor jou zou kunnen helpen. Momenteel gebruik ik nog steeds eens per maand zo’n zakje zodat mijn voeten goed gehydrateerd blijven. En tot nu toe (na ruim een halfjaar) heb ik geen kloven meer gehad.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s