Asher

Op het moment lees ik veel Feelgood boeken. Ik ben echt een mood reader en op het moment heb ik vooral behoefte aan boeken die makkelijk weg te lezen zijn. Omdat mijn vakantie eraan kwam besloot ik tijdelijk een Kobo Plus abonnement te nemen zodat ik een aantal e-books zou kunnen lezen. Tijdens mijn zoektocht naar een nieuw boek kwam ik Asher tegen en dit boek sprak me aan. De recensies zagen er goed uit en daarom ben ik aan het eerste boek begonnen.

Na lang twijfelen heb ik besloten de komende 4 zaterdagen te besteden aan boekrecensies voor deze boekenserie. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik tijdens mijn vakantie ruimte had om de recensies te schrijven en ik nu in de afrondende fase zit van semester 2 van mijn studie. En daarnaast leek het me leuk om een keer een hele serie te recenseren per boek. Op voorhand wil ik alvast zeggen dat in principe elk boek los van elkaar gelezen kan worden maar persoonlijk zou ik aanraden om ze wel op volgorde te lezen mocht je hierin geïnteresseerd zijn.

Achterkant boek:
November verheugt zich erop om haar vader te leren kennen in de veiligheid van een kleine stad. Na het verlaten van de Big Apple en haar slechte herinneringen aan Tennessee, begint November voor haar vader te werken. Ze doet de boekhouding voor zijn stripclub. De enige keer dat ze daar tijdens de cluburen mag komen, loopt ze Asher Mayson tegen het lijf. Hij is perfect, tot hij zijn mond opent en aannames doet. November wil niets met Asher te maken hebben, maar jammer genoeg voor haar heeft het lot andere plannen. Asher Mayson heeft nooit een probleem gehad om een vrouw te krijgen, tot hij November leert kennen. Nu kan hij er alleen nog maar aan denken om haar tot de zijne te maken en haar te beschermen.

Mijn mening:
Tijdens het lezen van Asher werd ik meegenomen in het leven van Asher en November. Bij de start van het verhaal werd ik gelijk meegenomen in het leven van November. Ze had het niet gemakkelijk bij haar moeder en het start dan ook dat ze onderweg is naar haar vader. Het is vertederend om te lezen hoe goed haar band met haar vader (Nico) is. De opzet van het verhaal is goed geschreven waardoor ik gelijk verder wil lezen.

Op het moment dat November de club van haar vader uitloopt en Asher leert kennen moest ik gelijk enorm hard lachen. Asher is als personage dominant, direct en heeft geen blad voor zijn mond. November daarentegen is niet bang om haar mening te geven en dat botst nogal eens met elkaar. Wat ik jammer vond in het boek is dat er vrij snel veel seksscènes in voor kwamen. Op een bepaald moment had ik het gevoel dat het alleen nog maar daarom ging. Daarentegen waren de personages goed uitgewerkt en had het verhaal een rode draad met een goed plot en heb ik ook de nodige keren gelachen.

Het boek geef ik 3 sterren maar laat je hier niet door afschrikken. De komende tijd zal ik ook recensies schrijven over de vervolgdelen en ik kan alvast verklappen dat ik het laatste deel 5 sterren heb gegeven. Na het eerste deel twijfelde ik of ik het verder wilde lezen. Iets heeft me toch over de streep getrokken en dat lees je in mijn volgende recensie.

Specificaties:
Boek: Asher
Serie: Mayson Broers #1
Auteur: Aurora Rose Reynolds
Aantal pagina’s: 291
Uitgeverij: SVM-Publishing
EAN: 9789493030244
Genre: Romance

Waardering: 3 uit 5.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s