Ik pleit voor jou!

Nadat ik Wedden dat ik blijf had gelezen moest ik gewoon nog een boek van Marijke lezen. Wedden dat ik blijf leest gemakkelijk weg, de schrijfstijl is erg prettig en het is gewoon een fijn boek om te lezen. Daarom was ik ook direct benieuwd naar andere boeken.

Flaptekst:
De jonge, ambitieuze advocate Janna heeft er alles voor over om die felbegeerde promotie binnen te slepen, maar een uit de hand gelopen vrijdagmiddagborrel gooit roet in het eten. Ze drinkt nét even iets te veel, verliest Zeer Belangrijke Documenten over haar aanstaande zaak, en tot overmaat van ramp deponeert ze haar maaginhoud over de gaatjesschoenen van een onbekende man.

Janna krijgt nog één kans om indruk op haar baas te maken: de vechtscheiding tussen twee BN’ers waar heel Nederland van smult. Ze zet alles op alles om de rechtszaak voor haar Gooise cliënte en haar monsterlijke tweeling te winnen. Maar dan herkent ze de uitermate charmante advocaat van de tegenpartij: de man met de gaatjesschoenen…

Wat vind ik van het boek?
Janna hoeft maar 1 ding te doen om de felbegeerde promotie binnen te halen. En dat is indruk maken op haar baas met de vechtscheiding tussen twee BN’ers. Maar de charmante advocate en de ongemakkelijke situatie waarop ze hem voor het eerst ontmoet, zorgen voor de nodige uitdagingen.

Het verhaal start direct wanneer Janna na een uit de hand gelopen vrijdagmiddagborrel op een niet zo’n charmante manier kennis maakt met de man met de gaatjesschoenen. Hierdoor moest ik direct lachen en maar wat graag door wilde lezen.

De dynamiek tussen Janna en de man is leuk opgebouwd. Ik leefde enorm met Janna mee, want wie wil er nou na zo’n situatie met dezelfde persoon in één ruimte zitten? Ik bewonderde dan ook haar doorzettingsvermogen. De uitkomst van het verhaal was wel een tikje voorspelbaar maar niet storend.

Zoek je een romantisch verhaal die snel wegleest, één waarbij je kunt lachen en die goed is opgebouwd? Dan is dit een echte aanrader! Ik heb dit boek in één keer uitgelezen en van elk hoofdstuk genoten.

Specificaties:
Boek: Ik pleit voor jou!
Auteur: Marijke Vos
Aantal pagina’s: 304
Uitgeverij: HarperCollins
EAN: 9789402705454
Genre: Roman

Waardering: 5 uit 5.

Een gedachte over “Ik pleit voor jou!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s